Aanmelden

Tijdens de Teacher Leader for Learning-opleiding gaan we met IPC het leren verbeteren op jouw school. Jouw ervaringen en de wensen van de school vormen het uitgangspunt en bepalen mede de theorie en methodiek van de opleiding.

De opleiding gaat over IPC-inhoud, veranderkunde én persoonlijke effectiviteit. Je past verschillende fasen van een veranderproces toe op je school, met als doel de focus op leren te vergroten. Je werkt bovendien aan je coaching en begeleidt andere leerkrachten op school. We leren je knelpunten bij de IPC-implementatie signaleren. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de fasering, onderwijsvisie of rolverdeling.

Doel
Als ervaren IPC-coördinator de theoretische en praktische bagage hebben om de IPC-implementatie als leren en lesgeven en als veranderproces te faciliteren.

Voor wie?
Ervaren IPC-leerkrachten, IPC-coördinatoren, interne begeleiders (ib'ers) en locatieleiders, die graag dieper ingaan op de implementatie van IPC op school. 

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit drie trainingsdagen van vier uur. Je krijgt ook een knipkaart van drie uur, waarbij de IPC-trainer je individueel coacht op school. In combinatie met praktijkopdrachten, literatuur lezen en het voorbereiden van de bijeenkomsten kom je in totaal op ongeveer 27 uur tijdsinvestering uit. De trainingen vinden plaats op woensdagen van 16.00 tot 20.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Kosten
€1.420,-. Bij meerdere inschrijvingen per lidschool aan deze opleiding geldt: €1.055,- voor de tweede deelnemer. 

Je betaalt 50 procent van de kosten bij inschrijving en 50 procent 4 weken voor aanvang van de opleiding.
Indien je de inschrijving langer dan 4 weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst annuleert, betaal je € 100,- administratiekosten. Indien je je inschrijving korter dan 4 weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag voor de opleiding in rekening gebracht. Als de opleiding eenmaal van start is, is het niet mogelijk om je deelnamerecht over te dragen aan bijvoorbeeld een collega.

Studiematerialen
De studiematerialen worden voor aanvang van de opleiding digitaal verstrekt.

Afronding
Je rondt deze opleiding af met een certificaat.
Locatie

Opleidingscentrum Novilo
Europalaan 400
3526 KS Utrecht

 

Let op: De inschrijvingen voor deze opleiding zijn helaas gesloten. Je kunt je via de members lounge aanmelden voor de nieuwe opleidingen.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren