Update 5 februari 2021

BPBI jaarcongres 15 maart wordt online scholingsaanbod

Helaas kan het congres ook op deze datum geen doorgang vinden. De huidige maatregelen omtrent Covid-19 laten het niet toe om een fysiek evenement te organiseren.

Daarom hebben we gekeken naar een passend, digitaal alternatief. Om toch aan je scholingsverplichting te kunnen voor 2020 te kunnen voldoen, bieden we je de mogelijkheid om in heel 2021 vier scholingsbijeenkomsten online bij te wonen.
 

Het Horus scholingsaanbod: digitaal, actueel en gevarieerd
Binnenkort gaat het Horus opleidingsaanbod voor 2021 live. Dit is een nieuw, digitaal scholingsprogramma met veel variatie in thematiek. Zo biedt Horus de mogelijkheid om goede scholing te volgen over actuele onderwerpen tegen een aantrekkelijk lidmaatschapstarief! Normaal bedragen de kosten voor leden van Horus per scholingsactiviteit € 89,-*. Echter, voor jou als deelnemer van het jaarcongres kun je alle 4 de scholingsactiviteiten volgen tegen hetzelfde tarief als het jaarcongres. Je betaalt hier dus geen € 356,- voor. Je toegangsticket voor het jaarcongres vertegenwoordigt deze waarde. Enorme korting dus!
 

Inschrijven voor scholing
Op korte termijn maken we het scholingsaanbod voor 2021 bekend. We bieden o.a. deze cursussen aan: ‘de deurwaarder en de bewindvoerder’; adviesrecht incl. convenanten’; ‘testamentair bewind’; ‘levenstestamenten’; ‘ouderenmishandeling en financiële uitbuiting’; ‘de nieuwe faillissementswet’ en ‘herkennen van en omgaan met mensen met een lvb’. Omdat scholing een vaste, veel grotere plaats krijgt binnen Horus, breiden we het aanbod gedurende het jaar uit. Op dit moment wordt het opleidingsplatform ingericht.
 

Vouchers voor digitaal scholingsaanbod
Je ontvangt binnenkort** een voucher die je kunt inleveren voor 4 scholingsactiviteiten in 2021*** . De vouchers zijn heel 2021 geldig. Als deelnemer van het jaarcongres krijg je voorrang bij inschrijving op de scholingsactiviteiten. Je kunt dus zeker je 8 PE punten van 2020 in 2021 halen. Belangrijk: ook voor 2021 dien je 8 PE punten te halen. Hiervoor kun je natuurlijk ook gebruik maken van het Horus opleidingsaanbod. Er is voldoende aanbod. Het Horus jaarcongres 2021 vindt, afhankelijk van de situatie omtrent Covid-19, indien mogelijk plaats in het najaar.
 

Alternatief
Het kan natuurlijk zijn dat je geen gebruik wilt maken van het digitale scholingsaanbod. In dat geval bieden we volledige restitutie van het toegangsgeld aan. Indien je hiervoor kiest, maak dit ons dan kenbaar via info@horus.nl. We hopen uiteraard dat je kiest voor het scholingsaanbod. Hiermee bouw je aan je eigen professionele kennis, maar steun je tegelijkertijd ook de vereniging.


* Bedrag is nog onder voorbehoud
** Doelstelling: maart 2021
*** De vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

 


 


Update 8 oktober 2020

Let op: BPBI jaarcongres verschuift naar 15 maart 2021 vanwege corona

 

Het bestuur heeft besloten om het jaarcongres van 5 oktober te verschuiven naar een nog te bepalen moment volgend voorjaar. De reden hiervoor is het coronavirus. Hoewel het congres wellicht kon plaatsvinden binnen de geldende regels, willen we gehoor geven aan de oproep van het kabinet om voorzichtig te zijn en onnodige risico’s te vermijden.

Kom jij door deze verschuiving niet aan de verplichte 8 PE-punten, dan ben je voor 2020 vrijgesteld van de educatieverplichting. Het betekent wel dat je volgend jaar in totaal 16 punten moet behalen. BPBI hoopt daarom in 2021 twee congressen te verzorgen.

Je aanmelding voor het congres blijft geldig, dus je hoeft je niet opnieuw aan te melden. De nieuwe datum van het congres zal via de geëigende kanalen op een later moment worden bekendgemaakt. 

Wij hopen op je begrip en zien ernaar uit je 15 maart 2021 te ontmoeten.

Annuleringsvoorwaarden
Vanwege de coronamaatregelen is het BPBI jaarcongres van 5 oktober 2020 verplaatst naar 15 maart 2021. Alle deelnemers die zich hadden aangemeld voor het congres op 5 oktober, verwelkomen wij graag op deze nieuwe datum. Het ticket is nog geldig. Kun je niet deelnemen aan het congres op 15 maart 2021, dan kun je tot vier weken voorafgaand aan het congres kosteloos annuleren (vóór 15 februari 2021).
 Update zomer 2020

Wij hebben inmiddels het maximaal aantal inschrijvingen van deelnemers voor ons BPBI jaarcongres 2020 ontvangen. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

 

BPBI jaarcongres 2020

De inschrijving voor het BPBI jaarcongres 2020 is geopend! Wij nodigen je uit voor ons BPBI jaarcongres 2020; hét jaarlijkse congres voor bewindvoerders en inkomensbeheerders. Het congres vindt plaats op 5 oktober in evenementencentrum Innstyle Maarssen.

Wij kondigden het al eerder aan. Ook dit jaar organiseren wij weer het congres dat dé norm stelt voor professionele bewindvoerders, mentoren en inkomensbeheerders; het BPBI jaarcongres. Deze dag biedt de mogelijkheid elkaar eindelijk weer -en veilig- te ontmoeten. De Corona maatregelen worden in acht genomen, maar op zo’n manier dat je je wel vrij kunt bewegen deze dag. In verband met de Corona veiligheid kunnen er dit jaar slechts 250 personen deelnemen. Ook houden wij je op de hoogte over verdere ontwikkelingen rondom het Corona virus, indien deze van invloed zijn op het congres.
 

“Genereer acht benodigde
 PE-punten tijdens dit congres”

 

Je verdient 8 PE-punten bij deelname aan het gehele programma, inclusief 3 workshops. Bij deelname van een dagdeel krijgt je 4 PE-punten. Wij werken met registratie op basis van een scan van de QR-code op je ticket. op!

 


“Snelle beslissers maken kans op korting. De eerste 100 deelnemers betalen namelijk € 175,- excl. BTW in plaats van € 225,- excl. BTW.

 

Let op: in totaal zijn er 100 tickets met korting beschikbaar.
Dus schrijf je snel in!

 

Daarom hebben we gekeken naar een passend, digitaal alternatief. Om toch aan je scholingsverplichting te kunnen voor 2020 te kunnen voldoen, bieden we je de mogelijkheid om in heel 2021 vier scholingsbijeenkomsten online bij te wonen.

 

Indien het congres onder invloed van het coronavirus geen doorgang kan vinden op 5 oktober, dan wordt het congres verschoven naar een later moment, binnen 6 maanden van de oorspronkelijke datum. Je ticket blijft dan geldig. Wij houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus, indien deze van invloed zijn op het congres. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van het congres (t/m 4 september 2019), brengen wij ook dit jaar een bedrag van € 50,- excl. aan administratiekosten in rekening.

Noteer 5 oktober alvast in je agenda, nadere informatie volgt binnenkort!
 


Sfeerimpressie van vorig jaar?

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren