Wat leuk dat je aanwezig wilt zijn op het Fair Academy symposium bij De Havixhorst. 


Op maandag 28 september zijn de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen aangekondigd. Één van de maatregelen is dat het aantal personen binnen per ruimte wordt beperkt tot 30. Deze landelijke maatregelen zijn in ieder geval tot 20 oktober van kracht. Op dit moment hebben wij nog goede moed en hoop dat het Fair Academy symposium bij De Havixhorst door kan gaan. Samen met de medewerkers van het congrescentrum hebben wij alle voorzorgsmaatregelen genomen om een veilige omgeving te creëren.  Vanzelfsprekend worden alle hygiënevoorschriften opgevolgd en houden wij de richtlijnen nauwlettend in de gaten om aanpassingen te doen waar nodig.

 

Vul hier je gegevens in om te registreren. 

Bij registratie voor 12-12-20 geldt een vroegboekkorting! 

Als je meerderde personen wilt inschrijven, dan kan dat onderaan het formulier. De ingevulde gegevens worden ook gebruikt voor de deelnemerslijsten, naambadges en certificaten.

 

Tot 12 maart 2021 in goede gezondheid!

 

Vriendelijke groet,

Claudia de Graaff,
Fair Academy

Na de inspirerende, leerzame lezingen is het tijd voor de borrel & bite. Een goed verzorgde borrel met lekkere hapjes. Hiervoor worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers van De Havixhorst. Om verspilling tegen te gaan horen wij heel graag of je bij de borrel aanwezig bent. Natuurlijk hopen we dat je gezellig blijft!

Met mijn registratie ga ik akkoord met de algemene- en annuleringsvoorwaarden en het gebruik van mijn gegevens voor deelnemerslijsten.

link naar voorwaarden

naar de homepage van Fair Academy

 

€ 465,00
€ 395,00
€ 325,00
€ 395,00
€ 325,00
€ 395,00

Totaal: € 0,00

evenementsregistratie
 evenementsregistratie