Online editie
Snelheid, de nieuwe troef van het security team
Security operations teams worden op de proef gesteld om de verscheidenheid aan cyberdreigingen qua kennis en menskracht bij te benen. Door onderbezetting in de security operatie en een sterk toenemende hoeveelheid dreigingen, zijn organisaties steeds kwetsbaarder tegen een onafwendbaar risico: cyberaanvallen. Het tijdig signaleren van verdachte activiteit, het analyseren ervan en het neutraliseren van de dreiging; de snelheid waarmee de security expert weet te handelen is meer dan ooit cruciaal in het voorkomen van aanzienlijke schade.

 

Op 27 januari organiseert SentinelOne, partner van AG Connect een online ronde tafel over dit onderwerp onder leiding van dagvoorzitter Eva de Valk en Eric van Sommeren.
 

Neem deel aan deze ronde tafel en vind antwoord op de volgende vragen:

*    Hoort de menselijke security specialist nog thuis op het kritieke pad van een
     
cyber interventie?

*    Welke onderzoeksduur is nog verantwoord bij het analyseren van verdachte                activiteit?

*    Hoeveel business disruptie is aanvaardbaar tijdens het herstellen van een cyber
      security incident?

Tijdens de ronde tafel komen de resultaten van een eerder onderzoek over dit onderwerp onder security experts aan bod. Ook schuift Liesbeth Holterman, adviseur Cyberveilig Nederland, aan om haar visie op dit onderwerp te delen.

 

Sprekers

 

Eva de Valk is journalist, spreker en dagvoorzitter. Zij is gefascineerd door de impact van technologie op de maatschappij. Eerder werkte zij als correspondent in Silicon Valley, als vaste ‘tech friend’ bij NPO Radio 1 en als coördinator van de technologiepagina’s bij NRC Handelsblad. Ze heeft een brede belangstelling en deinst niet terug voor complexe onderwerpen.

 

Eric van Sommeren is als Sales Directeur voor Noord Europa bij SentinelOne verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van zowel de next generation endpoint security business als bestaande of strategische samenwerkingen en partnerships in Noord Europa. Eric heeft meer dan 15 jaar ervaring in verschillende sales leiderschaps- en business development rollen bij verschillende IT-bedrijven zoals Palo Networks en Cisco Systems.

  Liesbeth Holterman is beleidsadviseur bij de cybersecurity branchevereniging Cyberveilig Nederland. Liesbeth heeft jarenlang bij de Nederlandse overheid gewerkt, op het gebied van nationale veiligheid. Vanuit verschillende rollen vertaalt zij strategische vraagstukken rondom cybersecurity naar tactisch en operationeel niveau. Momenteel is zij als kwartiermaker betrokken bij het versterken van de Nederlandse cybersecurity onderwijs-, onderzoek- en innovatieketen.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren