Hoe kan AI de security versterken en de specialisten ontlasten
Worden in uw organisatie de kansen van AI voor het versterken van security benut?

 

Graag nodigen wij u uit om op donderdag 1 oktober deel te nemen aan de Ronde Tafel over dit onderwerp van 14.00 tot 16.30 uur in Utrecht.

 

De Ronde Tafel wordt georganiseerd door SentinelOne, partner van AG Connect. Onder leiding van een onafhankelijke gespreksleider en Eric van Sommeren van SentinelOne zullen de resultaten van een eerder onderzoek over dit onderwerp onder security experts aan bod komen. Ook schuift Liesbeth Holterman, adviseur Cyberveilig Nederland, aan om haar visie op dit onderwerp te delen. 

 

Deze ronde tafel is bedoeld voor security verantwoordelijken binnen grote gebruikersorganisaties (waaronder C-level, CISO's, IT-operations, managers SOC, medewerkers SOC) Na aanmelding wordt de aanmelding beoordeeld. Pas na bevestiging van aanmelding is deze definitief.

Annuleringsvoorwaarden: 

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar:  klantenservice@agconnect.nl. Meldt u zich binnen 14 dagen voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen van 50 euro ex btw. U mag eventueel wel een vervanger sturen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Aanmeldvoorwaarden: Gezondheidscheck voorafgaand aan het event

Momenteel zijn wij verplicht vanuit de overheid alle deelnemers te vragen een gezondheidscheck te doen. Indien u één dag voor het event ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen in de vragenlijst, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren. Klik hier voor de vragenlijst.

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kan je je melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

badge sticker printing
 badge sticker printing