Webcast Pegasystems

In het licht van actuele ontwikkelingen, zoals de huidige coronacrisis, moeten organisaties snel kunnen reageren. Een bedrijf als bijvoorbeeld Transavia wordt gedwongen snel in te spelen op de huidige omstandigheden nadat het vliegverkeer in maart van dit jaar werd stilgelegd, bij verwerken van vouchers en opstarten van het vliegverkeer met strikte richtlijnen die bij vliegvelden en passagiers bekend moeten zijn.

Onder leiding van dagvoorzitter Eva de Valk, gaan Angelo Fentener van Vlissingen (Transavia), Egge van der Poel (Data Scientist) en Jan Willem Boissevain (Pega) met elkaar in gesprek over het dichten van de kloof tussen beleid en uitvoering. Wat zijn de uitdagingen waar deze organisaties in deze tijd mee worden geconfronteerd en welke oplossingen worden ingezet om organisaties wendbaar te maken.

 

Eva de Valk

Dagvoorzitter

Eva de Valk is journalist, spreker en dagvoorzitter. Zij is gefascineerd door de impact van technologie op de maatschappij. Eerder werkte zij als correspondent in Silicon Valley, als vaste ‘tech friend’ bij NPO Radio 1 en als coördinator van de technologiepagina’s bij NRC Handelsblad. Ze heeft een brede belangstelling en deinst niet terug voor complexe onderwerpen.

 

Angelo Fentener van Vlissingen

Product Owner bij Transavia

Responsible for leveraging the capabilities of Pega to streamline the airline operation process. His goal is to optimize the flow of data and increase the efficiency of processes that contribute to a positive customer experience. A former project manager with years of airline commercial expertise and a pilot with operational experience, Angelo is well-equipped and more than capable to identify the key factors that enable a proper next-best-action for each touchpoint in a passenger’s customer journey.

 

Jan Willem Boissevain

Client Success Manager bij Pegasystems

Jan Willem Boissevain is ICT-professional met meer dan 30 jaar ervaring in verandertrajecten vanuit het perspectief van de markt. Hij adviseert overheden over strategische vraagstukken, business transformatie en implementatie. Zijn persoonlijke drijfveer is het vergroten van het lerend vermogen tussen bedrijven en overheid.

 

Egge van der Poel

Data Scientist

Egge van der Poel is expert op het gebied van Big Data in de gezondheidszorg. Hij is gepromoveerd in de experimentele deeltjesfysica (superkleine elementaire deeltjes) met daarnaast een Bachelor als filosoof. Hij zocht en vond het Higgs-deeltje in de deeltjesversneller van CERN in Genève. 

Egge van der Poel heeft als Big Data consultant bij KPMG gewerkt. Sinds 2015 is Clinical Data Scientist bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daarnaast is hij als Academic Director bij TIAS en Teamlead Data and Health bij de Jheronimus Academy of Data Science  betrokken bij verschillende Big Data educatie programma’s voor professionals. Verder adviseert hij uiteenlopende organisaties over Big Data en geeft hij regelmatig colleges en lezingen over dit onderwerp.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren