Frisse Start Walks mth

 

Natuur is goed voor onze gezondheid en wandelen ook! Als je die twee combineert aan het begin van de dag krijg je een gegarandeerde energieboost!

Sinds het uitbreken van de pandemie is er veel meer belangstelling voor bewegen in de natuur. Het zorgt niet alleen voor positieve effecten op onze gezondheid (lagere hartslag, meer zuurstof, betere doorbloeding, soepele spieren en gewrichten), maar ook voor meer creativiteit, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit!

Een wandeling in een natuurgebied is een mooie manier om de dag samen te starten. Speciaal voor alle mth collega's gaan wij dit voorjaar maar liefst 9 Frisse Start Walks organiseren rond zonsopkomst en iedere keer in een natuurgebied nabij een mth vestiging!

Je kunt je opgeven voor 1 wandeling bij jou in de buurt, maar het staat je vrij om ook een kijkje te nemen bij één van de andere locaties. Zo leer je de natuurgebieden in Nederland eens op een andere manier kennen!
 

Data en locaties

Hieronder zie je data, tijdstippen en locaties en bij welke mth vestiging het natuurgebied in de buurt ligt.  Wil je vast meer weten over de verschillende natuurgebieden? Klik dan op het linkje in de rechterkolom.

Locaties en data

Datum

Tijdstip

mth vestiging

Natuurgebied

22 maart 06.30 uur Bussum Bantam - 's Graveland
26 maart 06.30 uur Almere Kromslootpark
29 maart 07.15 uur Emmeloord

Kuinderbos

       
23 april 06.30 uur Meppel / Steenwijk Holtingerveld
9 april 07.00 uur Amersfoort Den Treek
12 april 07.00 uur Veenendaal Kwintelooijen
16 april 06.30 uur Hoofddorp Waterleidingduinen
19 april 06.30 uur Putten Leuvenumse Beek

Klik HIER om aan te melden en kies een locatie en een datum.

Foto: Yvette van den Berg

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren