En bijzonder is het om Shirley Clarke online te ontmoeten en haar te horen spreken. Zij is dé expert op het gebied van formatief werken, feedback, eigenaarschap en het betrekken van leerlingen. Shirley Clarke voorziet de theorie van aansprekende voorbeelden. Daarnaast schuwt ze niet leraren kritische vragen te stellen om ze zo te laten reflecteren op hun eigen handelen.  

 

Op 22 april organiseren we een webinar met Shirley Clarke om 16.00 uur.
 

De kracht van formatief werken

Formatief werken is zo krachtig, omdat het gericht is op successen en ontwikkelingen ten opzichte van eerder behaalde resultaten; kortom op de groei van een leerling. Formatief werken helpt leerlingen op weg naar regie over hun eigen leren, eigenaarschap. Shirley Clarke werkt hier al jaren aan met onderzoekteams op scholen in Engeland. Dat is de reden waarom haar werk zo praktisch is.

We zijn trots en blij dat we een uur lang Shirley Clarke kunnen aanbieden speciaal voor het Nederlandse onderwijs op 22 april voor slechts €30,-. We doen dit omdat we willen dat ieder kind/elke jongere zich optimaal kan ontwikkelen en formatief werken daaraan bijdraagt. De manier waarop Shirley Clarke haar verhaal vanuit onderzoek en ervaring vertelt, sluit naadloos aan bij onze visie en werkwijze. 

Shirley Clarke

Shirley Clarke, trainer, adviseur en auteur, is dé expert op het gebied van formatief werken en weet als geen ander de theorie naar de praktijk te vertalen en je te inspireren met voorbeelden. Ze daagt je uit om er zelf direct mee aan de slag te gaan!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren