Behind the scenes |
Achter de schermen

De neurowetenschap achter experiëntiële psychotherapie


For the English version: visit this link.

Experiëntiële psychotherapie werkt, dat zien we iedere dag bij onze cliënten. Maar hoe? En wat maakt het specifiek werkzaam?

Hoe (langs welke paden) verloopt emotieverwerking precies? Wat gebeurt er in het systeem wanneer we bijvoorbeeld focussen? Wat is er juist zo magisch aan de experiëntiële ontmoeting? 

Voor de eerste editie van de online junidag, nemen zowel experten van eigen bodem als internationale gasten ons mee achter de schermen. Met behulp van bevindingen uit de neurowetenschappen proberen we een antwoord te vinden op bovenstaande vragen.

Hoewel we door omstandigheden genoodzaakt zijn onze jaarlijkse traditie in een online jasje te gieten, zetten we maximaal in op uitwisseling en verbinding. Omwille van dit online format, stellen we onze junidag dit jaar open voor internationale deelnemers. 

Voor het publiek van eigen bodem: vragen kunnen gesteld worden in eigen taal; vertaling zal worden voorzien.

Voor het internationale publiek: twee sprekers (M. Lux en P. Afford) zullen hun lezing in het Engels voordragen; G. Vanaerschot en M. Vandekerckhove presenteren in het Nederlands (Engelstalige ondertitels worden voorzien).

 

Inschrijven en online betalen kan via het Inschrijvingsformulier.

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren