Dé agenda voor succesvol veranderen

 

Binnenkort meer informatie over de nieuwe editie in juni 2023.
Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar
redactie@managementimpact.nl
 

Wat is toch het geheim van succesvol veranderen? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek en hoe vertaal je dat naar de praktijk? Voor jezelf, jouw team en jouw organisatie? Je hoort het Jaarcongres Verandermanagement op donderdag 29 juni 2022.

De 11e editie van dit succesvolle congres wordt een dag vol nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips. Topsprekers praten je bij over de belangrijke thema’s die jou als veranderaar nu bezighouden. Samen maken we er een bijzondere en inspirerende dag van in het prachtige AFAS Theater in Leusden!
 

Download hier de 2022-brochure >

 

Laat je inspireren door sprekers van formaat!

Op dit moment zijn twee van de zes sprekers bekend. In januari komt het volledige programma online. 

Danielle Braun is corporate antropoloog. Spreker. Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Auteur van o.a. De Corporate Tribe, Building Tribes, en Patronen. Ze stond 25 jaar met haar voeten in de corporate klei als manager/bestuurder. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Maakt organisaties graag klaar voor verandering. Expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Sparringpartner voor boards. Haar motto: “aandacht is het nieuwe goud".

Astrid Groenewegen is oprichter van SUE | Behavioural Design, een strategisch innovatiebureau gespecialiseerd in gedragsverandering. Al jarenlang helpt ze  organisaties wereldwijd te innoveren, transformeren of groeien met producten, diensten, campagnes of beleid die voorspelbaar keuzes en gedrag beïnvloeden. De Behavioural Design Method© geeft antwoord op vragen als: Hoe maken wij keuzes? Wat triggert ons om in actie te komen? En wat houdt ons juist tegen? In 2022 kwam haar boek De kunst van gedrag ontwerpen uit, in het Nederlands en Engels. 

 
 

Praktisch

  • Wil je met 2 of meer collega's komen? Neem dan contact met ons op voor de tarieven voor groepen.
  • Ben je geïnteresseerd in een hybride werkcultuur en leiderschap op afstand? Download dan de gratis longread van Jitske Kramer.

 

Jaarcongres Verandermanagement

Reacties van deelnemers

"Ik kreeg veel energie en stof tot nadenken.''

"Vanuit een andere blik naar veranderingen kijken." 

"Inspirerend tot op het bot!"

Jaarcongres Verandermanagement

Boek cadeau

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de dag het nieuwste boek van Gabriël Anthonio, De sleutels van de leider.

 

Meer informatie >

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren