TECH for INCLUSION  2021                    REGIONAL CHALLENGES          

Tech for Inclusion 2021     

                           17 of 24 juni 2021    10.00-12.00 uur    Save your date!

Een bril die voorleest wat je zelf niet kunt lezen, een beamer die met lichtsignalen helpt bij het assembleren, een robot die je begeleidt, of een Augmented Reality bril die je door werkprocessen loodst… Zo zijn er afgelopen periode prachtige nieuwe technologieen getest op de werkvloer. De kansen die technologie biedt voor mensen met een beperking willen we nu breder benutten en uitbouwen. Wil jij ook bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt?

Neem deel aan de challenge
Om inspiratie op te doen voor pilots én om partners te ontmoeten, nodigt de Coalitie voor Technologie en Inclusie je van harte uit om deel te nemen aan de online challenge TECH for INCLUSION 2021.

Ideeën indienen om technologie te benutten
Technologie inzetten om mensen met een arbeidsbeperking beter in staat te stellen om te (blijven) werken! De Coalitie voor Technologie en Inclusie (CTI) is op zoek naar partijen die zich daarvoor willen inzetten en die samen een regionaal pilotvoorstel* willen indienen. Via deze pilots willen we, met de mogelijkheden die technologie biedt, bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. 

Wil jij hier ook aan bijdragen? Meld je dan nu aan voor een van de drie gratis challenges! 

We nodigen werkgevers, technologie-ontwikkelaars, mensen met een arbeidsbeperking, en hun ondersteuners (zoals arbeidsdeskundigen en jobcoaches) van harte uit om deel te nemen aan de challenge en samen te gaan werken aan pilotvoorstellen.

Mede namens alle leden van de Coalitie voor Technologie en Inclusie kijken we uit naar je deelname!

Wouter Koolmees  Minister van SZW   Guus van Weelden   Lid raad van bestuur UWV

---------------------------------------

* De pilotvoorstellen kunnen gericht zijn op:

  • GROEI: In groei-pilots willen we technologie voor mensen met een beperking, die al op kleine schaal is beproefd, nu ook op grotere (regionale) schaal gaan inzetten. Bij meer bedrijven en voor meer medewerkers!
  • PIONIEREN: In pionier-pilots kan nieuwe technologie voor de eerste keer worden toegepast in een werk of re-integratie setting voor mensen met een beperking.

Wanneer?
Regio Noord: donderdag 10 juni, online, 10.00-12.00 uur

Regio Midden: donderdag 17 juni, online, 10.00-12.00 uur

Regio Zuid: donderdag 24 juni, online, 10.0-12.00 uur

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren