Meld je aan voor het Rondetafelgesprek van 21 september: Fysieke evenementen, hoe ging dit ook alweer?

Meld je nu aan voor het (online) Rondetafelgesprek, wat plaatsvindt op dinsdag 21 september om 11 uur tot ongeveer 12 uur.

Samen met ons van aanmelder.nl en een aantal andere organisatoren van (kennis)evenementen gaan we digitaal rond de tafel zitten en met elkaar in gesprek. 

 

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld en er is steeds meer vooruitzicht op fysieke evenementen. Dit is toch alweer een tijd geleden!

Het doel van dit gesprek is om van elkaar te leren, te weten wat er speelt en om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Uiteindelijk om zo weer vol goede moed, zin en ideeën  fysieke events te gaan organiseren! 

 

Meld je dus aan als jij (in de toekomst weer) fysieke evenementen wilt organiseren. Of ga je toch voor een hybride optie? Zijn er dingen veranderd door de corona periode, zijn er dingen die je weer zou willen opfrissen of wil je weten hoe andere organisatoren dit aanpakken? Dan kun jij uit deze sessie veel halen!

 

We houden deze meeting in onze eigen online omgeving, meer informatie hierover volgt!

Het rondetafelgesprek zal worden opgenomen voor interne doeleinden, we hopen ook van jullie input en feedback te kunnen leren! Uiteraard worden deze beelden niet gedeeld.

Wat vind jij spannend bij het weer organiseren van fysieke events?

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren