Deze MBT basistraining Theorie en Praktijk betreft een Blended Learning. U kunt op een online platform de theorie u eigen maken. Alle theorie is door onze trainers in video's verwerkt die u in uw eigen tempo kan bekijken. De training bestaat uit meerdere modules en iedere module wordt afgesloten met een aantal vragen om uw kennis te toetsen. 

Tijdens 3 live dagen zullen we de opgedane theorie gaan oefenen in rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin natuurlijk goed begeleiden. 

U kunt zich hier inschrijven voor deze training. De live dagen welke aan deze uitvoering gekoppeld zitten zijn: 

- Vrijdag 21 januari 2022

- Donderdag 17 februari 2022

- Vrijdag 18 februari 2022

Er kan niet afgeweken worden van deze dagen en aanwezigheid is noodzakelijk voor het ontvangen van uw certificaat. 

 

Na uw inschrijving ontvangt u van MBT Nederland informatie over uw account op ons online platform. Twee maanden vooraf aan de eerste live dag zal u toegang krijgen tot de online modules van de training.

 

We zijn voornemens de live dagen op locatie te verzorgen. Mocht er door omstandigheden dit niet mogelijk zijn zullen we overstappen naar Online onderwijs en zullen we u hier tijdig van op de hoogte brengen.

Persoonlijke gegevens

Voorwaarden

Toelatingseisen:

Minimaal HBO-niveau + werkzaam in de GGZ OF minimaal MBO-opleiding aangevuld met vijf jaar relevante werkervaring en vijf dagen vervolgopleiding op het vakgebied + werkzaam in de GGZ.

Indien de aangeboden training niet door kan gaan vanwege Corona, en de daarbij beperkende maatregelen opgesteld vanuit de overheid, zullen we er alles aan doen om de training opnieuw te plannen, wanneer de situatie dat toelaat. MBT Nederland kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele (financiële) gevolgen hiervan.

€ 1.495,00

Totaal: € 1.495,00

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren