Hoe ziet de detox eruit?

Deze 21-daagse detox bestaat uit 3 fases en begint op 4 oktober 2021. Volgens de Ayurveda zijn gifstoffen de belangrijkste oorzaak van ziekten in lichaam en geest. Daarom wordt in de Ayurvedische geneeskunde veel nadruk gelegd op het verwijderen van gifstoffen. Het lichaam regelmatig ontgiften is een belangrijke bijdrage aan de preventie van ziekten. Twee perfecte momenten hiervoor zijn de lente en de herfst. Wil je ook gebruik maken van dit gezondheidsvoordeel? Meld je dan aan!

Dag 1-7: Afbouwfase

Om het lichaam voor te bereiden bouwen we geleidelijk het gebruik van bewerkte voedingsmiddelen, geraffineerde suikers en cafeïne af. We drinken speciale kruidenthee om de spijsvertering te stimuleren. Voor de rest eet je deze week gewoon zoals je dat gewend bent.

Dag 8-16: Detox fase

  • Voorbereidingsfase (5 dagen)

In deze fase gaan we het lichaam verder voorbereiden op de reiniging door het eten van licht verteerbare maaltijden. Het oliën van het lichaam helpt om het te verzachten en gifstoffen los te maken. (optioneel)

  • Vastenfase (anderhalve dag)

Deze fase is de daadwerkelijke detox (ontgifting), maar maak je geen zorgen deze is zodanig gepland dat dit in het weekend valt zodat je het wat rustiger hebt, je agenda leeg kunt maken en er lekker de tijd voor kunt nemen! Je creëert ruimte om opgeslagen gifstoffen af te voeren.

Dag 17-21: Opbouwfase

Op een vooraf vastgestelde tijd verbreken we samen de vasten. Daarna bouwen we de voeding op volgens een schema waarbij we geleidelijk aan weer meer voedingsmiddelen gaan toevoegen. Het is na een reiniging uiterst belangrijk om voedsel te kiezen dat sterke, gezonde cellen en weefsels helpt opbouwen.

 

Dit krijg je allemaal!

  • Toegang tot een gratis app waardoor je al het materiaal overzichtelijk bij elkaar hebt
  • 3x videolessen van 20-30 minuten
  • Detox én post-detox handleiding
  • Handig boodschappenlijstje, je hebt alle benodigdheden tijdig in huis
  • 13 recepten met daarin gezonde opties voor ontbijt, lunch en avondeten
  • Ayurvedische self-care routines met duidelijke instructies
  • Voedingslijst voor na de detox met geschikte suggesties voor herfst en winter
  • De mogelijkheid om tijdens het traject via de chat drie vragen te stellen. Tijdens een wekelijkse check-in worden alle vragen door mij beantwoord.

 

Wil je ook je gifstoffen kwijtraken en je lekker vitaal voelen? Je ontvangt het hele pakket voor €97,- (incl btw). Meld je nu aan op de aanmeldpagina!

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren