Belangrijk:
Dit is een fysiek event voor een beperkt aantal bezoekers. Hierbij zien we toe op het hanteren van de RIVM-richtlijnen. Bij het betreden van de Jaarbeurs wordt gecontroleerd op de Corona Check App of een negatieve test (niet ouder dan 24 uur). Neem uw ID bewijs mee.

Mochten de maatregelen ten aanzien van evenementen verder worden aangescherpt dan bestaat de mogelijkheid dat het event alsnog digitaal plaatsvindt.

Voor het huidige event is het aantal plaatsen* beperkt, dus meld u snel aan!

*Voor dit evenement zijn 500 plaatsen beschikbaar. We willen al onze deelnemers de kans geven aanwezig te zijn. Wanneer blijkt dat binnen 3 weken de inschrijving vol is, zullen we kijken of bepaalde organisaties oververtegenwoordigd zijn. Mocht het maximaal aantal aanmeldingen zijn bereikt, meld u dan vooral toch aan voor de wachtlijst. 
 

Via dit aanmeldformulier registreert u zich. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.

We kijken er naar u uit u te ontmoeten in de Jaarbeurs.

Middagprogramma

In de middag zijn er drie rondes met sessies waaruit u kunt kiezen. Maak uw keuze hieronder. Meer informatie over de sessies vindt u hier of door op een sessie te klikken.

Hieronder kunt u aangeven welke rol(len) u hebt en bij sessie(s) u betrokken bent.
Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Dank u wel.
U ontvangt binnenkort een mail met meer informatie over het  tijdschema, de techniek en andere praktische zaken. Mocht u zelf vragen hebben, neem dan contact op met communicatie@nlaic.com.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren