2023-editie op 2 november 2023

Blijf op de hoogte van de 2023-editie >

 

Impact maken met gezonde teams

Als teamcoach of coachend leidinggevende wil jij het beste uit je team halen. De basis hiervoor is een gezond team. Een team dat in balans is; een team dat futureproof is; een team dat helder voor ogen heeft wat het gemeenschappelijke doel is; een team dat samenwerking zoekt als het nodig is, maar zelfstandig werkt als het kan.

Op het Jaarcongres Teamcoaching - Impact maken met gezonde teams, zal de top van teamcoachend Nederland jou inspireren om nieuwe stappen te maken in je ontwikkeling als teamcoach. Daarnaast kent congrespartner LVSC 1,5 PE punt toe aan het jaarcongres.

 


Dit kun je verwachten!

In de ochtend delen meesterteamcoaches Jaco van der Schoor, Aty Boers en Martijn Vroemen hun inzichten over gezonde teams met je. Daarna is het podium voor Ron Blaauw, de bekendste chef-kok van Nederland, die als geen ander weet hoe je teams onder grote druk laat presteren. In de middag kies je twee workshops van 90 minuten om je verder te verdiepen. Je kunt de kennis de volgende dag al gelijk toepassen en je team verder kan laten groeien.

De absolute top van teamcoachend Nederland die jou nieuwe inzichten geeft
Chef-kok Ron Blaauw die je alles vertelt over teamprestaties onder grote druk
Uitgebreide workshops van 90 minuten waarmee je meteen aan de slag kan
Medeteamcoaches met wie je ervaringen en kennis uitwisselt


Kom je met 3 of meer collega's? Hier vind je de tarieven voor groepen.

 

Bekijk hier het volledige programma >

Meld je aan voor onze nieuwsbrief >

 

Reacties van eerdere deelnemers 

''Erg relevant en toegepast!''

''Inspirerend en een opfrisser''

''Deze dag gaf me stof tot nadenken en toepassen"

 

Boek naar keuze!
 

Aan het eind van de dag neem je één van deze boeken mee naar huis. Je kan kiezen uit De 10 principes van agile lean teamcoaching van Aty Boers en Marijke Lingsma, Handboek teamcoaching van Martijn Vroemen of Handboek Procesbegeleiden voor teamcoaches van Jaco van der Schoor en Daan V. Rookmaaker.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren