Uitnodiging

Met veel genoegen nodig ik u, als betrokkenen, uit voor de kick-off van het Maritiem Erfgoed Maassluis programma. De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 9 november in de Groote kerk in Maassluis van 17.00 tot 18.00 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Zoals u wellicht weet heeft de gemeente de afgelopen maanden, in samenwerking met de Erfgoedkwartiermakers en de betrokken stakeholders uit de stad, een plan opgesteld om het havengebied en de historische binnenstad verder te ontwikkelen met ons varende erfgoed als middelpunt. Voor de uitvoering van dit plan is geld beschikbaar gesteld vanuit het Programma Erfgoeddeal.

Graag licht ik, samen met programma directeur Stephen van Es en de Erfgoedkwartiermakers het plan en de bijbehorende projecten aan u toe. Na de presentatie zal er de gelegenheid zijn voor alle betrokken stakeholders en ambtenaren om elkaar beter te leren kennen en de individuele projecten nader te bespreken

Belangrijk doel van deze bijeenkomst is dat alle deelnemende organisaties elkaar kunnen ontmoeten. Voelt u zich daarom vrij om deze uitnodiging binnen uw organisatie door te sturen naar geïnteresseerden.

Via onderstaande link vernemen we graag of u aanwezig kunt zijn op 9 november.

Op dit event zijn alle geldende coronamaatregelen van toepassing en zullen wij op locatie uw corona-app controleren.

Wij vragen bij de entree om een Coronabewijs. Met de CoronaCheck App kunt u deze coronabewijzen laten zien of een papierenbewijs accepteren wij ook. Voor informatie over de verplichte coronacheck bezoek: https://coronacheck.nl/nl

 

Met vriendelijke groet, Edo Haan

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren