Outdoor & Adventure

Op zaterdag 12 november gaan we naar Dorhout Mees in Biddinghuizen. Als laatste activiteit van On the Move in 2022 hebben wij een gevarieerd outdoor programma samengesteld.

Na de ontvangst met een kop koffie of thee en krentenmik staan de volgende onderdelen op een programma:

Kleiduivenschieten 
Het kleiduivenschieten behoort tot de dynamische schietsportonderdelen. Er wordt namelijk niet op een stilstaand doel (schietschijf) geschoten, maar op lemen schoteltjes (kleiduiven) die door een machine worden weggeslingerd in de lucht met een snelheid van 120 km per uur. De schutter moet proberen vanuit verschillende posities de kleiduif (met een doorsnede van ongeveer 11 cm) die steeds uit een andere richting voorbij komt, te raken. Het kleiduivenschieten is een vorm van schietsport met veel dynamiek en spanning, waarbij veel concentratie is vereist. 

Zie daar, een (klei)duif! - Seminar At Home

Korte baan schieten 
korte afstand schieten zorgt voor een enorme kick. schieten met een klein kaliber geweer vanaf 50 meter op een schijf.

Pijl en boog schieten 
spannen, richten en loslaten. Handboogschieten is een intrigerende vorm van boogschieten die wel wat concentratie vergt om een doel te kunnen raken. Je spant de boog in verticale stand aan, richt de pijl en schiet. Moeilijk lijkt het niet, maar toch duurt het even voordatje dit kunstje onder de knie hebt.

Boogschieten op fort Pááándere – De Doornenburger

Quad rijden 
nadat je vertrouwd bent alle aspecten van deze motoren op 4 wielen, leg je een parcours af waarbij het niet gaat om snelheid, maar vooral om gezelligheid. 

Waar in Nederland kun je quad rijden? | DIK.NL

Na deze activiteiten sluiten we samen af met een lekkere lunch.

Lijkt het jou leuk om samen met je collega's een ochtend vol avontuur te beleven? Meld je dan snel aan via het Aanmeldformulier.

Kosten:  aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren