Strong Viking

Obstacle Run - Brother Edition 8 oktober 2022 - Spaarnwoude

Klik HIER voor een impressie

Wat is obstacle run eigenlijk?

Letterlijk vertaald zouden we het natuurlijk over een obstakel loop hebben, maar obstacle run klinkt veel cooler.  Het zijn events waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. 

Vaak gaat de route door de natuur en komen de deelnemers onderweg modder, water en hindernissen tegen. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, het kruipen onder?prikkeldraad, door sloten zwemmen, over vuur springen, over touwnetten klimmen en soms zelfs onder stroom gezet worden. Het doel is om de deelnemers de fysieke en psychologische grenzen van zijn of haar kunnen op te laten zoeken.

Foto: Michael Groeneweegen in actie in 2017 in Weeze (Duitsland)

 

Teamwork is één van de belangrijkste elementen binnen Strong Viking. Helpen, motiveren en het “wij” gevoel creëren werkt aanstekelijk en brengt gelijkheid in het volbrengen van een gezamenlijke missie.

Strong Viking is vijf jaar op rij uitgekozen tot beste Obstacle Run van Nederland.

Durf jij het aan om hieraan mee te doen? Meld je dan snel aan via het Aanmeldformulier.

Kosten:  deelname is gratis; parkeerkosten voor eigen rekening

 

Toeschouwers

Natuurlijk ben je van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen, entree is gratis en het terrein opent om 08.30u. Er zijn naast vele hindernissen ook verschillende standjes, catering etc. rond het start- finishgebied te zien. 

 

Na afloop

Na jouw run is het mogelijk om jezelf af te spoelen. Deze afspoelplaatsen zijn gescheiden voor mannen en vrouwen, maar er zijn geen douchecabines aanwezig.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren