Schrijf je in!

In het laatste jaar van jouw opleiding komt er heel veel op je af. Je doet examen, maar je denkt misschien ook al na over jouw vervolgstap. Wat wil je eigenlijk gaan doen? Een leuke baan zoeken of toch liever doorstuderen? Of een combinatie hiervan? Een goede vraag waarbij Zadkine je graag verder helpt. Daarom organiseren wij op dinsdag 15 en woensdag 16 maart het event: 'Your Next Move'. 

Tijdens deze bijeenkomst geven wij jou handige tips en tools mee. En kun je kiezen uit zes motiverende en leuke workshops. Dit event, dat tegelijkertijd plaatsvindt met de Open Dagen, biedt je direct de kans om na de workshops kennis te maken met onze andere opleidingen. Wie weet is een vervolgopleiding bij Zadkine een super goed idee.  

 

Data:

Dinsdag 15 maart 15:00 - 17:30 uur 
Woensdag 16 maart 16:00 - 18:30 uur 

Locatie:
Benthemplein 15 Rotterdam 
Let op: je kunt je melden bij de ingang om de hoek van de hoofdingang op Teilingerstraat 150. 

Je kunt kiezen uit de volgende workshops: 
 

 • Wat zijn jouw doelen? 
  In deze workshop gaan we aan de slag met jouw doelen. Je leert obstakels herkennen, zodat je deze kunt overwinnen. Vervolgens maak je een doelenlijst met al datgene wat binnen jouw leven past. We onderzoeken samen wat voor jou écht belangrijk is. 
 • Motivated Mind 
  Bij het vinden van een leuke stage of job is het niet altijd makkelijk om de moed erin te houden. Zo kan je zelfvertrouwen minder worden wanneer je een afwijzing op een sollicitatie krijgt. Tijdens deze workshop krijg je nieuwe inzichten en gaan we aan de slag met vaardigheden die jouw veerkracht en zelfvertrouwen bevorderen. 
 • Ontdek je passie/talent 
  Talent is soms zo vanzelfsprekend dat je er helemaal niet bij stil staat. Door die vanzelfsprekendheid is het vaak moeilijk om je eigen talenten te benoemen tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek. Tijdens deze workshop krijg je tips en tools waarmee je zeker stappen kunt zetten bij het ontdekken en inzetten van jouw talent. 
 • Boxing coaching 
  Soms loop je ergens tegenaan of wil je iets bereiken, maar je komt er niet uit door er alleen over te praten. Vaak blijft men 'hangen in hun hoofd',  maar het fysieke en mentale zijn dan ook onlosmakend met elkaar verbonden. In deze workshop ga je uit je hoofd en lichamelijk aan de slag. Door middel van korte boksoefeningen legt de 'boxing coach' persoonlijke patronen en groepsdynamiek bloot. Dat leidt tot persoonlijke gesprekken en vervolgens ook tot het oefenen met en ervaren van een andere houding en gedrag. 
 • Netwerken 
  Hoe presenteer jij jezelf in je netwerk of tijdens een carrièredag? Netwerken klinkt spannend en we doen het eigenlijk overal: op een verjaardag, op school en buiten. Je maakt een praatje en vertelt wie je bent. Wanneer je op zoek gaat naar een baan, dan sla je opeens dicht of voel je je ongemakkelijk. In deze workshop leer je op een leuke, energieke manier hoe je win-win relaties opbouwt. Je leert netwerken op een manier die bij je past. 
 • Droombaan of brood op de plank
  Ga jij voor brood op de plank of voor jouw droombaan? En hoe kom je erachter welke baan, functie of organisatie goed bij jou past? Tijdens deze workshop ga je ontdekken welke eigenschappen jij belangrijk vindt bij een stage of een baan. Dit gaan we doen door te onderzoeken wat jouw loopbaanwaarden zijn. Je leert omgaan met loopbaankeuzes en krijgt meer inzicht in op welke manier loopbanen zich ontwikkelen. 

Persoonlijke gegevens


Huidige opleiding

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren