Aanmelden

Ladies Intro 2022


Lieve inschrijfster,

Leuk dat je mee wilt doen aan de Ladies Intro dit jaar! Je kunt je inschrijven door het volgende formulier in te vullen. Als het inschrijven goed is gegaan, krijg je een mailtje ter bevestiging van je inschrijving.

 

De kosten van de Ladies Intro bedragen €30-,. Hiermee heb je toegang tot het gehele dagprogramma, krijg je te eten en een slaapplaats als je hier interesse in hebt.

We zien je graag 7 juni in Delft!

Groetjes,
OWee Bestuur 2022

 

 

Disclaimer beeldmateriaal

Tijdens het evenement (de Ladies Intro) wordt beeldmateriaal gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto's en video's in publicaties achteraf. Wij gebruiken dit met name voor de website en social  mediaplatforms. Mocht je het niet eens zijn met geplaatste foto's waar je in beeld te zien bent, is het mogelijk bezwaar te maken bij het OWee Bestuur en wordt het verwijderd.

Heb je een andere allergie/dieëtwensen? Geef hieronder zo duidelijk mogelijk aan wat deze zijn. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Tijdens de Ladies Intro zal er veel gelopen worden. Wij raden je daarom af om mee te doen aan de Ladies Intro. Indien je toch denkt een oplossing te kunnen vinden, neem dan contact op via info@owee.nl. Dan kunnen we bepalen of deze oplossing voldoet en je alsnog kan deelnemen aan de Ladies Intro.

Tijdens de Ladies Intro heb je een fiets nodig. Het is van belang dat je zelf een fiets bij je hebt. In de bevestigingsmail van je inschrijving, vind je een overzicht van hoe je aan een fiets kan komen. 

 

Aangezien er maar een heel beperkt aantal OV-fietsen beschikbaar is op station Delft, raden we je aan van te voren een eigen fiets te regelen die al in Delft staat. Dit zou bijvoorbeeld een fiets kunnen zijn die je van iemand uit de buurt leent, of alvast de fiets die je ook tijdens je studietijd in Delft gaat gebruiken.

 

Mocht je van te voren weten dat je geen eigen fiets kan regelen, bieden wij de optie om via ons een fiets te huren voor deze dag. Dit kan je hieronder aangeven. De kosten hiervoor zijn €10,-. 

Als je niet in staat bent om te fietsen tijdens de Ladies Intro vanwege een (lichamelijke) beperking, neem dan contact met ons op via info@owee.nl zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Als je ook voor maandagavond een slaapplek nodig hebt, dan kun je contact opnemen met je Sleep-Inn huis. Je krijgt de contactgegevens hiervan een aantal dagen voor de Ladies Intro.

€ 30,00
€ 1,50

Totaal: € 31,50