Tour d'Entree

In onze regio werken MBO Utrecht, ROC Midden Nederland en Yuverta samen om onze Entree studenten zo goed mogelijk op te leiden en te begeleiden naar werk of een vervolgopleiding.

Een van de projecten waarbinnen wordt samengewerkt, is 'Entree leert op de werkplek'. Doel hierbij is om studenten zoveel mogelijk in een werkcontext op te leiden en hen hierbij ook ontwikkelingsgericht te begeleiden. Dit doen we uiteraard samen met onze partners (werkgevers).

Er is nog niet voldoende bekend over de mogelijkheden, aanbod en diversiteit van het werkveld voor de Entree studenten. De docenten en studieloopbaanbegeleiders zouden hun (toekomstige) studenten nog beter kunnen begeleiden, als ze goed op de hoogte zijn van de vele mogelijkheden.

Door docenten, stagebegeleiders en werkveldbegeleiders te verbinden en met elkaar te laten delen en ontdekken, vergroten we de professionaliteit. Dit komt de ontwikkeling van onze Entree student en uw toekomstig werknemer ten goede.

Daarom organiseren we op dinsdag 19 april 2022 van 12.30u-17.00u Tour d’Entree in de Beroepentuin Utrecht. (Gageldijk 182, 3566 MJ Utrecht). Tijdens deze middag bieden we alle betrokkenen een interactief programma met als doel elkaars aanbod te kennen, een kijkje bij elkaar in de keuken te nemen en te ontmoeten zodat onze studenten nog beter kunnen leren en begeleid worden naar duurzame deelname aan het arbeidsproces.

Op deze website vind je meer informatie over het programma en de verschillende onderdelen van Netfixen. Hopelijk tot de 19e!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren