Citrienfonds Impactfestival

Kom op 13 oktober naar de Prodentfabriek in Amersfoort voor het grote Citrienfonds Impactfestival!

Tijd:     12.00 tot 18.00 uur
Plaats: Prodentfabriek Amersfoort

De Prodentfabriek ligt op een kwartiertje lopen van Amersfoort Centraal. Er is een parkeergarage naast het terrein (€8,- met uitrijkaart van de Prodentfabriek).

De aanleiding
De huidige programmaperiode van het Citrienfonds loopt ten einde. Tijd voor een feestje! We delen mooie resultaten, kijken wat er nodig is om nóg verder te komen en we werpen natuurlijk een blik op de toekomst. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn.

Voor wie?
Voor iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij het Citrienfonds en de Citrienfondsprogramma’s e-health, Registratie aan de bron, Doen of laten? en Naar regionale oncologienetwerken. We hopen dat iedereen die deelneemt of -nam aan onze projecten en ook alle ‘meedenkers’ aanwezig zullen zijn. Want één ding weten we zeker: dit balletje hebben we sámen aan het rollen gebracht!

Wat kun je in ieder geval verwachten?

  • Voorzitter Helen Mertens reflecteert samen met minister Ernst Kuipers op het Citrienfonds als voorbeeld van de veranderkracht van de umc’s. 
  • Met directeur Veronique Timmerhuis van ZonMw praat Helen Mertens vervolgens door over het unieke karakter van het Citrienfonds als innovatiemotor.
  • Fijne festivalsfeer en alle ruimte om elkaar te ontmoeten en bij te praten. 
  • Mooie resultaten en impactverhalen in interactieve deelsessies door de vier programma’s.
  • Een verrassende en vrolijke terugblik op acht jaar Citrien. Van wilde ideeën naar een brede beweging. Hoe innovatie floreert door vrijheid, ruimte en vertrouwen.

Schrijf je hier in!
Wil je erbij zijn op 13 oktober? 
Meld je hier aan voor het Impactfestval en kies twee deelsessies.  Deelname is kosteloos.

Vragen?
Neem contact met ons op via citrien@nfu.nl.

Mede namens de programmaleiders Carolien, Tijn, Marlies en Hans,

Het Citrienfonds-team

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren