Event Vitaal Bedrijf op Papendal 

Papendallaan 9
6816 VD Arnhem
Nederland

Website: https://ecsgarnhem2022.com/nl/

 

 

Met de auto

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of u nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 bent u zo op Papendal. Wanneer u het terrein oprijdt, volgt u de borden naar de eindbestemming.

 

Parkeren

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Het sportcentrum beschikt over zo'n 300 parkeerplaatsen. Ook bij hotel Papendal kan zorgeloos geparkeerd worden, hier zijn 500 openbare parkeerplaatsen inclusief invaliden parkeerplekken. Achttien parkeerplaatsen zijn voorzien van oplaadpunten.

 

Openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. U kunt tegenwoordig zelfs vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). Een los kaartje voor de bus is dan niet nodig. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij onze bushalte op het terrein.

 

U kunt daarnaast met buslijn 105 reizen, uitstappen bij halte Van der Valk/ Papendal. Na het oversteken van het kruispunt bent u binnen enkele minuten op Papendal. 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren