OWee 2022

 

Wat leuk dat je in Delft gaat studeren! Via dit formulier kun je je inschrijven voor zowel de Delftse Ontvangstweek (OWee) als het Eerstejaarsweekend (EJW) van jouw studie. Het is mogelijk om je alleen voor de OWee, alleen voor het EJW of voor beiden op te geven. Een betere start van je studententijd bestaat niet!

 

De OWee is van zondag 21 tot en met donderdag 25 augustus. De digitale (halve) dag van de OWee is op woensdag 17 augustusTijdens de OWee zie je alles wat Delft je te bieden heeft op het gebied van studie, cultuur, sport en vrije tijd en kan je alle sport- en studentenverenigingen ontdekken. Ook leer je de stad en campus alvast kennen voordat de eerste colleges beginnen.

 

Als jij je via dit formulier inschrijft voor de OWee en je hebt een bevestigingsmail gekregen, ben je verzekerd van deelname.

 

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd mailen naar info@owee.nl en in dringende gevallen bellen naar 015-2786709.

 

Tot in de OWee!

 

 

For English students we would like to refer you to the English registration form of the following bachelor programs;

  • Applied Earth Sciences
  • Aerospace Engineering
  • Computer Science and Engineering
  • Nanobiology

 

Disclaimer beeldmateriaal

Tijdens de OWee wordt beeldmateriaal gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto's en video's in publicaties achteraf. Wij gebruiken dit met name voor de website en social  mediaplatforms. Mocht je het niet eens zijn met geplaatste foto's waar je in beeld te zien bent, is het mogelijk bezwaar te maken bij het OWee Bestuur en wordt het verwijderd.

Basisgegevens

Vul hieronder het adres in waar je alle post voor de OWee en het Eerstejaarsweekend wil ontvangen.

Overige gegevens

Heb je een andere allergie/dieetwensen? Geef hieronder zo duidelijke mogelijk aan wat deze zijn. 

Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Tijdens de OWee zal er veel gelopen worden. Wij raden je daarom af om mee te doen aan de OWee. Indien je toch denkt een oplossing te kunnen vinden, neem dan contact op via info@owee.nl. Dan kunnen we bepalen of deze oplossing voldoet en je alsnog kan deelnemen aan de fysieke OWee.

Tijdens de fysieke OWee heb je een fiets nodig. Het is van belang dat je zelf een fiets bij je hebt. In de bevestigingsmail van je inschrijving, vind je een overzicht van hoe je aan een fiets kan komen. 

 

Aangezien er maar een beperkt aantal OV-fietsen beschikbaar is op station Delft, raden we je aan van te voren een eigen fiets te regelen die al in Delft staat. Dit zou bijvoorbeeld een fiets kunnen zijn die je van iemand uit de buurt leent, of alvast de fiets die je ook tijdens je studietijd in Delft gaat gebruiken.

Als je niet in staat bent om te fietsen tijdens de OWee vanwege een (lichamelijke) beperking, neem dan contact met ons op via info@owee.nl zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Studie

Voor masterstudenten aan de TU Delft bestaat een apart introductieprogramma, namelijk het Introduction programme (IP). Tijdens dit evenement maak je ook kennis met de campus en de stad, andere masterstudenten, de studiecultuur van de TU Delft en de academische vaardigheden die je nodig zult hebben tijdens je studie.


Het is wel toegestaan om als masterstudent mee te doen aan de OWee. Wees er echter wel van bewust dat de focus van de OWee ligt op aankomend studenten en scholieren, en dat het programma dus niet altijd aansluit bij de behoeften van ouderejaars studenten.

We raden tweedejaars studenten aan om zich aan te melden als mentor tijdens de OWee, we hebben jullie hulp namelijk hard nodig. In dat geval kan je zelf de OWee meemaken en ook nog eens een groep nieuwe studenten alles laten zien wat Delft te bieden heeft. 

Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te worden gebracht wanneer de inschrijvingen voor mentoren open gaan. 

Indien je alsnog mee wilt doen met de OWee mag dat natuurlijk en kan je het formulier verder invullen. 

Als je een studie gaat volgen die bestaat uit een combinatie van twee of meerdere universiteiten en één van deze universiteiten is de TU Delft, dan mag je TU Delft invullen bij de volgende vraag. 

Deelname EJW

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Bouwkunde, D.B.S.G. Stylos.

De volgende vragen worden gesteld namens Studievereniging van Electrical Engineering, de Electrotechnische Vereeniging.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Industrieel Ontwerpen, ID.

Life Science & Technology

 

Lieve aankomende eerstejaars LST’er,

Allereerst super leuk dat je gekozen hebt voor de mooiste studie van Delft en Leiden! Voor alle aankomende LST’ers wordt jaarlijks een introductieweekend georganiseerd waarvoor we je graag uitnodigen. Het weekend vindt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus plaats dus zorg in ieder geval dat je deze data vrij houdt zodat je niet alleen jouw jaargenoten, maar ook ouderejaars en de studievereniging leert kennen.

 

De kosten voor dit weekend zullen rond de €50,-  bedragen. In dit bedrag zijn uiteraard eten/drinken, overnachting en alle verdere activiteiten inbegrepen! Tijdens het weekend zullen we activiteiten en spellen doen waarbij je je jaargenoten goed leert kennen voordat jullie samen in de collegebanken terecht komen.

 

Schrijf je dus vooral in voor het weekend via deze link: https://svlife.nl/nl/formulieren/introductieweekend-sv-life

 

Mocht je nog vragen hebben kun je deze sturen naar introweekend@svlife.nl of ons een bericht sturen via onze instagram pagina @lst_introductieweekend. We hopen jullie te zien op het introductieweekend. 

 

Wil je (ook) de OWee lopen? Ga dan verder met dit formulier.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Aerospace Engineering, 'VSV Leonardo da Vinci'.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Maritieme Techniek, S.G. 'William Froude'.

The following questions are asked on behalf of the study association of Nanobiology, 'S.V.N.B. Hooke'.

De volgende vragen worden gesteld namens het bestuur van de studievereniging van Technische Bestuurskunde, S.V.T.B. Curius.

The following questions are asked on behalf of the study association of Computer Science Engineering, W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'.

De volgende vragen worden gesteld namens W.I.S.V. 'Christiaan Huygens'. 

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Technische Natuurkunde, de Vereniging voor Technische Physica.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Werktuigbouwkunde, 'Gezelschap Leeghwater'.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Werktuigbouwkunde, 'S.V. Impuls'.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Toegepaste Wiskunde, 'S.V. Fibonacci'.

De volgende vragen worden gesteld namens het bestuur van studievereniging van de groene studies, FMC.

Deelname OWee

De OWee 2022 bestaat uit een aantal programmaonderdelen, welke hieronder worden toegelicht:


Digitaal platform
Wanneer je je inschrijft als deelnemer voor de OWee, krijg je toegang tot het digitale OWee-platform. Hier kun je tijdens de zomervakantie al van alles ontdekken over het Delftse studentenleven, in de vorm van filmpjes, podcasts, interviews en nog veel meer!

 

Digitale (halve) dag
Deze dag vindt plaats op woensdag 17 augustus. Op deze dag zullen meerdere genodigde een praatje geven waaronder de Rob Mudde; de Rector Magnificus van de TU Delft, gevolgd door een aantal online evenementen. Zo zal er bijvoorbeeld een verenigingenforum zijn waarin studenten aan het woord komen die verhalen vertellen over hun studententijd!

 

OWee

Van zondag 21 t/m donderdag 25 augustus vindt de fysieke OWee plaats. De week zit bomvol gezellige activiteiten om alle aspecten van het studentenleven te leren kennen. Elke dag worden er evenementen georganiseerd zodat je aan het einde van de week helemaal klaart bent om te beginnen aan deze nieuwe fase! 

 


Inschrijfkosten
De inschrijfkosten voor de OWee bedragen €90,-. Hier zitten kosten voor overnachting, eten en activiteiten bij inbegrepen. Tijdens de evenementen zelf kunnen er consumpties genuttigd worden. Hiervoor kan je later in het formulier alvast muntjes kopen of anders bij een van de muntautomaten op het terrein tijdens de OWee. 

Overnachtingen

Tijdens de OWee wordt er gezorgd voor slaapplekken in Delft. Op dit moment wordt er gewerkt aan de mogelijkheid om te kunnen overnachten in studentenhuizen; de sleep-inn huizen. Het is nog onzeker of dit i.v.m. richtlijnen vanuit de gemeente door kan gaan, maar voor nu willen we wel graag weten of je dit zou willen! Blijven slapen in studentenhuizen zorgt ervoor dat je ook al oudere studenten uit Delft leert kennen en kan kijken hoe het is om in een studentenhuis te wonen!

 

Mocht je het niet fijn vinden om in een studentenhuis te blijven slapen dan bieden wij natuurlijk ook slaapzalen aan waar je kan overnachten tijdens de OWee. Dit kan je hieronder aangeven. 

 

Op deze manier kunnen zij met jou in contact komen als je het huis niet kan vinden. Met deze gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan door jouw sleep-inn huis.

Ten slotte

Tijdens de OWee kan je voor consumpties betalen met munten (kosten: €8,75 per 5 munten). Één drankje staat gelijk aan één munt. Je kan via dit formulier alvast munten kopen zodat je tijdens de OWee niet in de rij hoeft te staan.

Om nog beter voorbereid te zijn op je studententijd vind je hieronder een aantal dingen die goed van pas komen!

*Mocht deelname aan de OWee financiële problemen opleveren, dan willen we je vragen contact met ons op te nemen via een mailtje naar info@owee.nl.

€ 90,00
€ 1,50

Totaal: € 1,50

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren