Altijd al willen weten welke ‘verborgen’ talenten jij inzet in je bedrijf? En wil je hier meer over vertellen binnen je netwerk? Zodat collega eventondernemers je nog meer leren kennen en er wellicht nieuwe kansen ontstaan? 

En wil je ook meer zien van de ‘verborgen’ talenten van je collega eventondernemers? En hier ook ondernemerskansen zien? Netwerken, maar dan anders. 

En wil je daarnaast op een leuke en inspirerende manier in contact komen met ander collega eventondernemers of juist een verdieping van je huidige contacten?

Kom dan naar het zomerevent van de Eventondernemer op maandag 20 juni 2022.

Dit event is een stukje serious vs. fun. Je leert elkaars talenten, en die van jezelf (beter) kennen en we gaan kijken naar hoe jij en jouw collega’s  jullie manier van denken en handelen gebruiken in het ondernemerschap.

Locatie

Maak kennis met De Kaap in Zoelen. Een bijzondere locatie vol bijzondere plekken. De één hoog boven de grond, de ander verstopt achter de rotsen of aan het strand. Stuk voor stuk hotspots met eigen krachten die je voor diverse onderdelen kunt inzetten. 

Programma

Het zomerevent is van 14:30 tot 18:00 uur. Naast het interactieve onderdeel is er natuurlijk is er genoeg tijd om met elkaar te netwerken en sluiten we af met een hapje en een drankje. 

Ben jij erbij maandag 20 juni?  

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren