Hart voor de zorg, zorg voor het Hart

 

Beste collega's,

 

Graag verwelkomen wij jullie op vrijdag 18 november 2022 in de ReeHorst te Ede voor ons CarVasZ congres. Het thema van dit jaar luidt “Hart voor de zorg, zorg voor het Hart”. Een toepasselijke titel, zeker gezien alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd. De Covid-19 pandemie heeft de maatschappij laten zien wat wij als zorgmedewerkers allemaal al lang wisten; we moeten goed zorgen voor ons zorgsysteem en voor alle mensen die daarin werkzaam zijn.

Sander de Hosson zal de dag openen met een voordracht over zijn visie op palliatieve zorg. Daarna nemen verschillende sprekers ons mee in de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit zal gebeuren aan de hand van casuïstiek, interactie of kennisoverdracht. Zo is er een sessie die gaat over hartinfarctzorg in tijden van Covid-19, maar ook een sessie die ingaat op aorta-afwijkingen in de dagelijkse praktijk. Het is de Congrescommissie gelukt om boeiende sprekers aan te trekken met een divers aanbod van onderwerpen, waardoor alle velden binnen de cardiovasculaire zorg vertegenwoordigd zijn.

CarVasZ 2022 belooft een inspirerende en boeiende dag te worden. Kortom, wees erbij door je snel in te schrijven! 

Ik hoop velen van jullie te ontmoeten, zodat we met elkaar kunnen netwerken, ervaringen en kennis uitwisselen en een mooie dag beleven.

 

Groet, Jessica Heimen-Scholten

Voorzitter NVHVV

 

 


 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren