De MBT en Adolescenten training betreft een Blended Learning. U kunt op een online platform de theorie u eigen maken. Alle theorie is door onze trainers in video's verwerkt die u in uw eigen tempo kan bekijken. De training bestaat uit meerdere modules en de training wordt afgesloten met een aantal vragen om uw kennis te toetsen. 

Tijdens de live dag zullen we de opgedane theorie gaan oefenen in rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin natuurlijk goed begeleiden. 

U kunt zich hier inschrijven voor deze training. De live dag welke aan deze uitvoering gekoppeld zitten is: 

- Vrijdag 29 september 2023


Er kan niet afgeweken worden van deze dag en aanwezigheid is noodzakelijk voor het ontvangen van uw certificaat. 

 

Na uw inschrijving ontvangt u van MBT Nederland informatie over uw account op ons online platform. Twee maanden vooraf aan de live dag zal u toegang krijgen tot de online modules van de training.

 

We zijn voornemens de live dag op locatie te verzorgen. Mocht er door omstandigheden dit niet mogelijk zijn zullen we overstappen naar Online onderwijs en zullen we u hier tijdig van op de hoogte brengen.

 

Persoonlijke gegevens

Voorwaarden

Toelatingseisen:

Toegang tot de thematische training MBT en Adolescenten is alleen mogelijk nadat een MBT Basistraining Theorie en Praktijk is gevolgd bij MBT Nederland of het Anna Freud Centre, of de training MBT Theorie & Praktijk Deel I (oude vorm) bij MBT Nederland.

Indien de aangeboden training niet door kan gaan vanwege Corona, en de daarbij beperkende maatregelen opgesteld vanuit de overheid, zullen we er alles aan doen om de training opnieuw te plannen, wanneer de situatie dat toelaat. MBT Nederland kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele (financiële) gevolgen hiervan.

€ 695,00

Totaal: € 695,00

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren