Wat betekent voor jou volhoudbaarheid als ondernemer?  

Zit dit in een stukje langetermijnvisie, of juist in de juiste verhouding werk / privé? Zit dit in het opbouwen van duurzame relaties en deze onderhouden of alleen doen wat je het allerleukste vind? En is het wel of, of is het en en? 

En wat voor invloed heeft dit op de  evenementen waar je aan (mee)werkt? 

Wat voor invloed hebben evenementen op de volhoudbaarheid van de wereld en hoe kun jij er vanuit jouw vakgebied aan bijdragen dat we de wereld een beetje beter maken? 

Tijdens het landelijke evenement van de Eventondernemer van maandag 12 september gaan we hier op een interactieve manier met elkaar mee aan de slag. 

Ervaren ondernemers vertellen verhalen over wat volhoudbaarheid als ondernemer in de evenementenbranche voor hen betekent. Laat je inspireren door het waarom, wat en hoe van deze ondernemers. 

We gaan de verhalen vertalen naar jouw situatie op dit moment en in de toekomst. Welke kansen zie jij en welke kansen zien andere eventondernemers. Ervaar hoe je elkaar kunt versterken

Het wordt heel gaaf een super waardevol voor iedere Eventondernemer die de volhoudbaarheid van zichzelf en zijn bedrijf serieus neemt en wil bijdragen aan de volhoudbaarheid van onze planeet. 

Locatie en catering

We zijn deze keer te gast bij 't Zonnehuis in Amsterdam. Dit is een van de locaties van Stadsherstel Amsterdam waar Siere Cateraars een van de prefered suppliers is. Zowel de Stadsherstel als Berdien Siere hebben een prachtig verhaal over volhoudbaarheid welke zij met je zullen delen.

Ook qua catering verlaten we de gebaande banen en laat Siere Cateraars je kennismaken met de smaken van volhoudbaarheid.

Meld je nu aan en mis het niet. 

Dit evenement is op maandag 12 september. We starten om 13:30 en we verwachten dat je rond 17:30 weer onderweg bent naar huis.  Parkeren bij 't Zonnehuis is gratis

Graag tot dan. 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren