Aanmeldformulier

Om je registratie compleet te maken vragen wij je dit formulier in te vullen en jouw keuze voor een break-outsessie te selecteren. 

Gedurende de dag zijn er 3 break-out rondes, waaruit je telkens 1 break-out sessie per ronde kunt selecteren. Elke break-out sessie kent een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij want vol = vol.

(Alle vragen met een* zijn verplichte velden om in te vullen).

Alvast hartelijk dank voor het invullen!

Break-out sessie

Naast deze inspirerende break-out sessies organiseren we tijdens de lunchpauze ook nog 2 andere inspirerende activiteiten. Deze vinden plaats op basis van inloop.

 

12.30 - 13.30 uur: Grip op je ademhaling (2x 25 minuten) door Lars Huizinga (zaal Sky).

12.30 - 13.30 uur: Speedcoaching. Door Anne Schouten, Camiel Gielkens, Carin Posthouwer en Sandra Bruins. De speedcoaches vind je op de beursvloer bij de stand van New Dawn Coaching.

Voeding

Foto- en video opnamen

Podcastopname

Bereikbaarheid

Kom je met het OV? Vanaf het NS station loop je naar de provinciale weg en slaat rechtsaf richting stad (volg borden bedrijventerrein de Waluwe). Je loopt onder het viaduct door en na 100 meter zie je aan de linkerkant ons pand.

Kom je met eigen vervoer? Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het terrein van Schouten & Nelissen. Bij gebruik van een navigatiesysteem dien je de juiste Van Heemstraweg-West te selecteren; het systeem zal mogelijk eerst de Van Heemstraweg in Gameren laten zien, daarna volgt Zaltbommel. Je dient Zaltbommel te selecteren.

Hartelijk dank voor het invullen van dit formulier. Superleuk dat jij erbij bent en we kijken uit naar je komst!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren