Reünieweekend 2022 XL!

Beste ouder/ verzorger,

 

De laatste zomerweek van de Brielse Zeilschool zit er al helaas weer op, wát een mooie zomer en wát hebben wij weer genoten van iedereen! Om de leukste Brielleverhalen op te halen, zien wij alle cursisten (8 t/m 17 jaar) die afgelopen jaar bij ons op de Brielse Zeilschool hebben gezeild graag terug op het Reünieweekend 2022 XL!

 

Het weekend zal beginnen op vrijdag 30 september om 20.00, na het avondeten. De cursisten kunnen op zondag 2 oktober om 18.00 met een tas vol verhalen weer opgehaald worden.

 

Het Reünieweekend wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken, de cursisten krijgen namelijk de mogelijkheid om een heel weekend te genieten van het zeilen. Daarnaast is het mogelijk om de laatste puntjes van het CWO-traject van de cursist in de Randmeer of Laser Vago af te vinken.

 

Tijdens het weekend wordt er in de Randmeer en Laser Vago gezeild. Er zal worden gezeild in de boot waarin de afgelopen zomer is gevaren. De cursisten die afgelopen jaar in een Optimist hebben gezeild, krijgen dit weekend de kans om de Randmeren uit te proberen.

 

De cursisten in de Randmeer en de Laser Vago met een vorderingenstaat krijgen de kans om de laatste punten van hun vorderingenstaat af te werken, met een mogelijkheid om hun CWO te behalen. Let op! Wij kunnen niet garanderen dat uw kind naar huis gaat met een CWO. Daarnaast kan er niet worden begonnen aan een nieuw CWO-traject, dus de cursisten die het afgelopen jaar in een Optimist hebben gezeild, kunnen niet aan een Randmeer CWO-traject beginnen. Kortom, zonder een vorderingenstaat kan er geen CWO worden behaald.

 

Het gehele weekend zal €149 bedragen. Via het kopje 'aanmelden' kunt u zich aanmelden. Net als bij elk kamp is er een maximaal aantal plekken. Zo geldt voor de Laser Vago’s een maximum van 12 cursisten, bij de Randmeren is dit 30 cursisten. Dus schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje, want vol = vol! Mocht het weekend vol zitten, dan kunt u een mail sturen naar c@brielsezeilschool.nl en wordt u op de wachtrij geplaatst. Twee weken voorafgaand aan het weekend zal u een uitgebreide informatiemail inclusief paklijst ontvangen. Aan dit weekend kunnen geen vroegboek-/familie-/introductiekortingen worden verleend.

 

Zoals altijd zal plezier voorop staan! Het belooft een prachtig weekend te worden, wij hebben er al ontzettend veel zin in!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren