Reünieweekend 2022 XL!

 

Beste ouder/ verzorger,

 

De laatste zomerweek van de Brielse Zeilschool zit er al helaas weer op, wát een mooie zomer en wát hebben wij weer genoten van iedereen! Om de leukste Brielleverhalen op te halen, zien wij alle cursisten (8 t/m 17 jaar) die afgelopen jaar bij ons op de Brielse Zeilschool hebben gezeild graag terug op het Reünieweekend 2022 XL!

 

Het Reünieweekend wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken, de cursisten krijgen namelijk de mogelijkheid om een heel weekend te genieten van het zeilen en daarnaast is het mogelijk om de laatste puntjes van het CWO-traject van de cursist in de Randmeer of Laser Vago af te vinken.

 

Het weekend zal beginnen op vrijdag 30 september om 20.00, na het avondeten. De cursisten kunnen op zondag 2 oktober om 18.00 met een tas vol verhalen weer opgehaald worden.

 

Tijdens het weekend wordt er in de Randmeer en Laser Vago gezeild. Er zal worden gezeild in de boot waarin de afgelopen zomer is gevaren. De cursisten die afgelopen jaar in een Optimist hebben gezeild, krijgen dit weekend de kans om de Randmeren uit te proberen.

 

De cursisten met een vorderingenstaat krijgen de kans om de laatste punten van hun vorderingenstaat af te werken, met een mogelijkheid om hun CWO te behalen. Let op! Wij kunnen niet garanderen dat uw kind naar huis gaat met een CWO en er kan niet worden begonnen aan een nieuw CWO-traject. Dus zonder een vorderingenstaat kan er geen CWO worden behaald.

 

Het gehele weekend zal €149 bedragen. Via de link …  kunt u zich aanmelden. Net als bij elk kamp is er een maximaal aantal plekken. Zo geldt voor de Laser Vago’s een maximum van 12 cursisten, bij de Randmeren is dit 30 cursisten. Dus schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje, want vol = vol! Twee weken voorafgaand aan het weekend zal u een uitgebreide informatiemail inclusief paklijst ontvangen. Aan dit weekend kunnen geen vroegboek-/familie-/introductiekortingen worden verleend.

 

Wij hebben er al ontzettend veel zin in!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren