Realworld Klantendag 6 Oktober 2022 

De Realworld Klantendag staat bekend als een dag om niet te missen. Jaarlijks werd deze dag in het najaar gehouden op een bijzondere plek in het land. Deze klantendagen waren altijd een succes met allerlei presentaties en demonstraties op het gebeid van Spatial Asset Management, GIS, ERP integratie, EAM, Water, etc. van zowel klanten als leveranciers. De lijst is heel lang.

Realworld wil met deze bijzondere dag opnieuw gaan starten. Een mooie gelegenheid om allerlei nieuwe ontwikkelingen met jullie te delen. Denk aan nieuwe releases van Smallworld, Kubernetes, Security, Diagnostics, Data Integration, Water Office en Groundwater Office.

Omdat grondwater een dusdanig belangrijk onderdeel van ons Water Office-portfolio is geworden, organiseren wij een parallelle track in de middag van 6 oktober, die alleen betrekking heeft op grondwater. Hier zullen alle vragen worden behandeld die jullie hebben wat betreft grondwater, zoals het synchroniseren van grondwatergegevens met de BRO, Datalab, Ground Water Office, etc. 

Daarnaast is er gelegenheid om elkaar weer eens fysiek te zien en elkaar bij te praten over allerlei ontwikkelingen onder het genot van een versnapering.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren