Uitnodiging Netwerkdag Drone Council Nederland en Kennisplatform U-Space

 

Geachte relatie,

 

Hierbij nodigen wij u uit voor de Drone Netwerkdag, georganiseerd door de Drone Council Nederland en het Kennisplatform U-Space.

De Netwerkdag is bedoeld om te netwerken en u op de hoogte te brengen van de activiteiten van de Drone Council Nederland en Kennisplatform U-Space. De dag is voor alle partijen die actief zijn in de Nederlandse dronesector.

 

Tijd en Locatie
Donderdag 3 november 2022 van 12.00-17.00

Locatie en adres: Unmanned Valley. Marinevliegkamp 356, 2236 ZZ  Valkenburg (ZH). Voor navigatie: 1e Mientlaan 2236 ZZ  Katwijk.

 

Wat kunt u verwachten?
De middag wordt begeleid door Wiebe de Jager en begint om 12 uur met inloop en broodjes. Vervolgens geven de Drone Council Nederland en het Kennisplatform U-Space een terugkoppeling van hun activiteiten en gaan ze graag met u in gesprek tijdens verschillende deelsessies.
Een toelichting van de deelsessies vindt u terug in het aanmeldformulier. Daarnaast is er voldoende ruimte om ook met elkaar in gesprek te gaan. We sluiten de middag af met een informatiemarkt/netwerkborrel en een dronedemonstratie 

Kijk hier voor meer informatie en het volledige programma.

 

Informatiemarkt
Voor de informatiemarkt is een beperkt aantal statafels beschikbaar die bedrijven en organisaties kosteloos kunnen reserveren om informatie over uw organisatie te delen. Bij interesse kunt u dit aangeven bij de aanmelding en nemen wij contact met u op.  


Aanmelden
Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld u snel aan via
onderstaand aanmeldformulier.

 

Aanmelden kan tot 31 oktober.

See the source image

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren