Enjoy your Frequency

 

Een weekend met ontspanning, met diepgang, met inzet, met ontvangen.

 

Een weekend met goede voeding, met mooie contacten, met rust, met natuur, met ontdekking en met inzichten.

 

Een weekend met jezelf.

 

Een weekend dat op maandag voelt als twee weken vakantie in je lijf.

 

10 maart is er weer een weekend "Enjoy your Frequency", waarbij we de tijd en ruimte nemen om meer vreugde te leren ervaren in het moment, meer onszelf te kunnen zijn en ons vrijer te kunnen uiten.

We leren technieken die ons helpen onze emoties op een gezonde manier te managen, hoe we meer in het moment helder kunnen voelen en ervaren zodat de mist van voortdurende gedachten en verwarrende emoties wegtrekt. Zo kunnen we meer leven vanuit ons hart, en kunnen we keuzes maken die in harmonie zijn met onze diepe wens en met wat het moment ons te bieden heeft.

 

Gedurende het weekend word je professioneel begeleidt door Marleen Onghena en Wouter den Dulk, beide yogaleraar en coach. 

      Wouter den Dulk

Meditatie en Yoga

Je hoeft geen ervaren yogi te zijn om deel te nemen, de oefeningen die we doen zijn bedoeld om je te laten ervaren wat yoga met je kan doen, niet om je te laten presteren. Alle oefeningen kunnen gedaan worden voor iemand zonder blessures, en mocht je toch iets niet kunnen, zijn er suggesties voor aangepaste houdingen.

Ook de meditaties zijn voor iedereen te doen, ook voor hen die aan duizend dingen tegelijk denken. Er komen best veel verschillende meditatietechnieken aan bod, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je past. Deze technieken kan je dan ook thuis gaan beoefenen.

 

We don't see the world as it is, we see the world as we are.

Natuur

De locatie op de Veluwe bevindt zich midden in het bos en heide, daar maken we tijdens de reis goed gebruik van. Neem vooral wandelschoenen mee en een (regen)jas als het weer niet zo zonnig wordt zoals nu is voorspeld;-)

 

 

 

Eten en drinken en appen

Er wordt dit weekend heerlijk voor je gekookt, alle maaltijden zijn gevarieerd, voedzaam en vegetarisch. Er wordt geen alcohol geschonken en ook mobieltjes blijven zoveel mogelijk uit, om zo ook digitaal te kunnen ontgiften. 

 

Daarnaast biedt het hotel gratis gebruik van de sauna aan, en kan je tegen betaling een massage boeken.  Kijk daarvoor op deze site 

Online inschrijfformulier

Je vindt op deze site het inschrijfformulier waarop je kan registreren. Mocht je nog vragen vooraf hebben, voel je vrij te bellen, mailen of te appen. Je vindt de contactgegevens ook op deze site.

 

Jouw bijdrage

Om van dit weekend deel uit te maken neem je je goede wil mee, betaal je 395 euro en gun je jezelf een weekend van verdieping. Het bedrag is inclusief overnachtingen, vegetarische maaltijden, (non-alcoholische) drankjes, lesmateriaal, het inzicht in jezelf en al de lessen.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren