Vollegrondsgroenten klantendag 

Agrifirm organiseert speciaal voor haar vollegrondsgroenten-telers een klantendag. Op deze dag bespreken we verschillende onderwerpen om jouw kennis te vergroten. Het wordt een gezellige en leerzame dag op een bijzondere locatie; het Experience Center Van Gelder groente en fruit in Ridderkerk. Wil je ook eens in de keuken kijken bij Van Gelder groente en fruit, dan mag je deze dag, inclusief buffet, niet voorbij laten gaan.
 

We presenteren deze middag verschillende onderwerpen

Presentaties Spreker
Herkennen van en werken met nuttige insecten  Ronald Hendriksen
Actualiteiten op gebied van gewasbescherming en inzet biostimulanten in de groenteteelt   Johan Brooijmans
Robotica – laat techniek voor je werken in beheersing onkruid  ABEMEC
Actualiteiten op gebied van licenties  TerraNext - Fokko Kupers


Aansluitend aan de presentaties neemt de directie van Van Gelder ons mee door het bedrijf voor een rondleiding in de ‘keuken’. Na de rondleiding in het bedrijf sluiten we af met buffet.
 

Licentiebijeenkomst
Deze bijeenkomst kan meetellen voor het behalen van een licentiepunt op het onderwerp teelt. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan deze middag je licentiepas mee. Betaling geschiedt achteraf en zal met de licentiehouder verrekend worden door middel van een factuur. Deze ontvang je van TerraNext.

Om te zorgen dat je niets te kort komt, en wij aan de voorwaarden kunnen voldoen van Bureau Erkenningen, is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Meerdere introducees meenemen is mogelijk, wel per persoon aanmelden.

Wil je deze unieke middag niet missen? Meld je vandaag nog aan!
 

Programma

  • 12:45 uur - Ontvangst en aanmelding licentieverlenging
  • 13:15 uur - Start programma presentaties, rondleiding en buffet
  • 18:30 uur - Afsluiting na buffet
     

Locatie
Familiebedrijf Van Gelder groente & fruit is al 65 jaar expert op het vakgebied fruit en groente; ze zijn een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Het draait altijd om het leveren van dagverse aardappelen, groente en fruit. Daarom zijn zij als winnaar beloont met de vakprijs B2B Award van ShoppingAwards.

Het bezoeken van het Experience Center Van Gelder groente & fruit is een bijzondere ervaring op zich. Tijdens de Agrifirm Klantendag-rondleiding zie je verschillende bedrijf- en productieprocessen; de innovaties, de mechanisatie en het verwerken van verse producten.

Het belooft een boeiende en gezellige dag te worden!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren