Dam tot Damloop

16 en 17 september 2023

 

De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. 
Een dag is niet genoeg voor het grootste hardloopfeest van het jaar, daarom is de Damloop by night in het leven geroepen. Op zaterdagavond 16 september kun je een kortere afstand, namelijk 5 Engelse Mijl (8 km) lopen.

 

Wat kun je verwachten?
 

  • Unieke start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam
  • Kippenvel bij het lopen door de IJtunnel tussen het centrum en Amsterdam-Noord
  • Opzwepende muziek en aanmoedigingen in het versierde Amsterdam-Noord
  • Gedragen worden richting de finish dankzij het volksfeest op de Zuiddijk in Zaandam
  • Een onvergetelijke finish op de Peperstraat in Zaandam
  • Nagenieten tijdens het finishfeest in het Dam tot Dam Park

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?
Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, want Michael Groeneweegen, collega Corporate Finance en zeer ervaren marathonloper èn hardlooptrainer gaat ons hierbij helpen! 
Michael zal iedere laatste maandag van de maand een clinic hardlopen geven in Bussum. Dit gebeurt na werktijd om 17.30 uur vanaf de Watertoren.

Graag willen we alvast inventariseren wie er mee willen doen met zowel de Dam tot Damloop als de clinic van Michael. Het is fijn om vast een inschatting te hebben hoeveel ervaring je hebt met hardlopen. Kijk hiervoor op het aanmeldformulier.

Bij voldoende animo (minimaal 10 personen) maakt Michael een trainingsschema om te helpen bij een goede voorbereiding.

Ga jij de uitdaging met ons aan? Laat het dan weten vóór 1 februari en wij zorgen dat je een uitnodiging krijgt voor de eerste clinic op maandag 27 februari om 17.30 uur.