Klantenbijeenkomsten Fruitteelt (inclusief licentiepunt)

In maart organiseert het Fruitteam van Agrifirm in samenwerking met Fruitconsult  bijzondere klantenbijeenkomsten op mooie locaties bij interessante bedrijven in de sector. Je kan kiezen uit één van de drie toonaangevende locaties. 

Agrifirm werkt continue aan het vinden van oplossingen voor de toekomstbestendige teelt, hiervoor hebben wij partners uit onze sector uitgenodigd om samen relevante onderwerpen te bespreken in de fruitteelt. Wil je eens kijken hoe het er bij een productiebedrijf van de machines in de fruitteelt aan toe gaat of een kijkje nemen in de teelt van paprika's? Meld je dan snel aan.


Onderwerpen van de presentaties

  • Actualiteiten op gebied van appel- en perenteelt
  • Onderzoek en ontwikkeling voor een toekomstbestendige teelt
  • Inzet van biostimulanten en werken met gewasbeschermingsmiddelen

Na de presentaties krijgen we een rondleiding door het bedrijf waar we te gast zijn. Er is ruimte voor stellen van vragen over de presentaties en natuurlijk ook over de gastlocaties. Aansluitend zorgen we voor een buffet en is er tijd om bij te praten over de nieuwe ontwikkelingen.


Overzicht klantenbijeenkomsten 'Fruitteelt'

Programma

  • 13.00 uur - Ontvangst en aanmelding licentieverlenging
  • 13:30 uur - Start programma presentaties, rondleiding en buffet
  • 18:30 uur - Afsluiting na buffet

Licentiepunt
Deze bijeenkomst kan meetellen voor het behalen van een licentiepunt op het onderwerp 'Teelt'. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan deze middag je licentiepas mee. Betaling geschiedt achteraf en zal met de licentiehouder verrekend worden door middel van een factuur. Deze ontvang je van TerraNext.

Om te zorgen dat je niets te kort komt en wij aan de voorwaarden kunnen voldoen van Bureau Erkenningen, is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Meerdere introducees meenemen is mogelijk, wel per persoon aanmelden.

Hier klik voor aanmelden

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren