Save the date! Jaarcongres Teamcoaching, 7 november 2024 in Leusden. 

Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons een e-mail.
  

Teams onder druk

Als teamcoach of coachend leidinggevende wil jij het beste uit je team halen. De druk waar teams vandaag de dag aan blootstaan, kan teams tot grote hoogten brengen, maar kan ook presteren in de weg staan. Hoe zorg je ervoor dat je team en jij in extreme en minder extreme omstandigheden floreren?

Op het Jaarcongres Teamcoaching – Teams onder druk inspireert de top van teamcoachend Nederland jou om nieuwe stappen te zetten in je ontwikkeling als teamcoach. Het is ook een gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met mede-teamcoaches. Kom je samen met je collega's? Hier vind je de kortingstarieven voor groepen.

Het evenement vindt plaats in het prachtige AFAS Atrium in Leusden. Het belooft een bijzondere en inspirerende dag te worden vol nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips. Bovendien kent congrespartner LVSC 1,5 PE-punt toe.

 

Sprekers op het Jaarcongres Teamcoaching

Laat je in zeven plenaire sessies inspireren door de volgende sprekers en onderwerpen:

Met dagvoorzitter Jaco van der Schoor.

Voor wie

Jaarcongres Teamcoaching is speciaal ontwikkeld voor (interne en externe) teamcoaches, HR-professionals en leidinggevenden die vanuit hun positie een teamcoachende rol hebben. Het congres is dus ook interessant voor bijvoorbeeld schooldirecteuren, sector-/afdelingshoofden, programmamanagers of project-/teamleiders.

Inclusief 2 boeken + infographic

Als deelnemer ontvang je een exemplaar van het nog te verschijnen boek Code Rood - Hoe oranje en groen gedrag het succes in teams bepaalt van Eric van ’t Zelfde én zijn bestseller Superschool - Het succesverhaal van een bevlogen schooldirecteur. Daarnaast krijg je ook een infographic van alle tips en inzichten die je opdoet tijdens het congres.

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren