Op zaterdagmiddag 10 juni organiseert BMHV een hockey middag voor kinderen in de leeftijd van 5/6 jaar. Onder leiding van een trainer doe je hockey oefeningen en spelletjes. Alles op een leuke manier, want plezier is het allerbelangrijkste bij de jongste kinderen.

Wil jij ervaren hoe hockey is of gewoon een leuke middag hebben? Meld je dan aan met je vriendje, vriendinnetje of alleen kan natuurlijk ook.

Wanneer:         

zaterdagmiddag 10 juni 2023

Waar:              

Baarnse Mixed Hockey Vereniging (BMHV), Geerenweg 10 in Baarn

Tijdstip:           

15:00-16:30 uur

Wie:                 

kinderen die 5 of 6 jaar zijn en in groep 1 of 2 van de basisschool zitten (kinderen die nu nog 4 jaar zijn maar uiterlijk 31 augustus 5 worden, zijn ook van harte welkom!!)                                   

 

Meedoen op 10 juni

Meedoen met deze gezellige en sportieve middag is heel makkelijk. Je kan je inschrijven door hier  te klikken. Het leukste is als je samen met een vriendje of vriendinnetje komt, dat maakt het extra gezellig natuurlijk. Maar je kan ook alleen komen, wij zorgen ervoor dat je heel snel nieuwe vriendjes en vriendinnetje maakt. Er zijn géén kosten verbonden aan deze middag, deelname is dus geheel gratis!  Als er nog vragen zijn kan er gemaild worden naar kids@bmhv.nl

 

Programma

BMHV organiseert speciaal voor de jongste kinderen een gezellige middag. Uiteraard staat deze middag in het teken van kennis maken met hockey. Alles op een leuke manier, want wij zijn er van overtuigd dat plezier het allerbelangrijkste bij de jongste kinderen is.
 

Na een gezamenlijke warming up, gaan we in kleine groepjes een parcours doen met verschillende hockey gerelateerde opdrachten. Uiteraard onder begeleiding van de jeugdige talenten van BMHV.

Ook de ouders zijn welkom om een mooi succes moment van hun zoon of dochter te bekijken én om wat meer te horen over BMHV. Uiteraard onder het genot van een drankje!

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren