Aanmelden

Inspiratiedag

ONTMOETING BIJ DE BRON
Vrijdag 6 oktober 2023 van 09.30 - 16.30 uur
Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Op vrijdag 6 oktober 2023 organiseren PC GVO en het Lectoraat een Inspiratiedag. Dit is een dag voor jou! Een dag om elkaar te ontmoeten en een dag om op te laden. Het thema van deze dag is : “Ontmoeting bij de bron”.

Tijdens deze inspiratiedag zijn er activiteiten en workshops die inspiratie en verdieping geven vanuit dit thema. We reflecteren op vragen als: welke waarden geven jouw leven richting? Waar vertrouw jij op? Waaruit put jij kracht, bezieling en hoop? Welke rol speelt God in je leven? Er worden diverse workshops aangeboden maar je volgt er deze dag één. Omdat de workshop anderhalf uur duurt kunnen we tijdens de workshops meer de diepte in gaan. Deelname aan de inspiratiedag levert jou als vakleerkracht 4 studiepunten op.


Workshops

De meeste workshops hebben een deelnemerslimiet, dus schrijf je daarom snel in om te voorkomen dat de workshop van je voorkeur vol zit. Inschrijven doe je via onderstaand inschrijfformulier.


Ben je geen vakleerkracht of student van de Driestar dan is het nog niet mogelijk om je op te geven voor een workshop. Maar je bent wel van harte welkom. Op de dag zelf hoor je bij welke workshop er nog plek is. Daarom is het belangrijk om je aan te melden zodat we weten op hoeveel genodigden we kunnen rekenen.

Via onderstaande link krijg je een overzicht van de aangeboden workshops.

Overzicht workshops inspiratiedag vrijdag 6 oktober 2023 Amersfoort.pdf


Programma en locatie

Links in het menu vind je het programma van de dag en de gegevens van de locatie waar de inspiratiedag gehouden wordt.


Vragen?
Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar info@pcgvo.nl.


We zien uit naar je komst!

 

N.B. Ben je verhinderd, klik dan op: Ik meld me af. Heb je je opgegeven maar kun je onverhoopt toch niet komen, meld dit dan ook s.v.p. door op Ik meld me af te klikken.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren