MBT en Groepstherapie


Trainingsdagen

Tijdens de trainingsdagen staan het integreren van de theorie met de praktijk en het oefenen van de klinische vaardigheden centraal. Er wordt veel gewerkt met rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin begeleiden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er meerdere trainers aanwezig zodat er in kleine groepen geoefend kan worden. De training biedt volop ruimte en veiligheid om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen.

Trainingstijden bij een training op locatie

Dag 1: 09:30 – 17:00 (inloop vanaf 09.15 uur)

Dag 2: 09:30 – 17:00 (inloop vanaf 09.15 uur)

 

Kostprijs
De prijs voor deze training bedraagt € 895,00.
Prijs is inclusief cursusmateriaal op het online platform, accreditatie en lunch (indien de training op locatie plaatsvindt).

 

Online platform                                                                                                         Voor deze training maken we gebruik van het online platform. U ontvangt twee maanden voor aanvang van de training een inlogcode die toegang geeft tot het platform. 

Op het platform staan de voorbereidingen, het programma en het benodigde cursusmateriaal. Wij adviseren u om tijdig in te loggen zodat u voldoende tijd heeft om u voor te bereiden op de training.


Accreditatie

Wordt aangevraagd bij de beroepsverenigingen FGzPt , NVP, NVvP, VSR, NIP en V&VN. Bij 100% aanwezigheid op alle trainingsdagen worden de accreditatiepunten toegekend (indien de deelnemer de registratienummers heeft aangeleverd bij inschrijving). Ook ontvangt de deelnemer een certificaat bij 100% aanwezigheid.

Daarnaast is deze training geaccrediteerd door het Register MBT in het kader van opleidingstrajecten tot MBT behandelaar.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren