Welkom op de aanmeldpagina van de training 

 

Therapeutisch Psychologisch Onderzoek bij Kinderen

 

In deze training leer je om een therapeutisch psychologisch onderzoek te doen waarin het kind en zijn/haar ouders centraal staan. Binnen TPO-K werk je samen met het kind en het systeem om te begrijpen waarom hun problemen zijn ontstaan en blijven voortbestaan, en helpt ze om hun onderlinge relaties te verbeteren zodat ze verder kunnen met hun leven.

Je onderzoekt samen met het kind en de ouders welke (onderzoeks)vragen voor hen belangrijk zijn en werkt in verschillende onderzoekssessies met hen samen om de antwoorden op deze vragen te vinden. Op deze manier help je het gezin om het probleem te begrijpen, er mogelijk op een andere manier naar te kijken en hun narratief samen te herschrijven.

TPO-K gaat daarmee verder waar andere vormen van onderzoek stoppen. In deze training word je door een expert op het gebied van TPO bij kinderen meegenomen in de uitdagingen die je tegen kunt komen als je de vertaalslag van TPO naar basisschoolkinderen wilt gaan maken. Aan de hand van haar kennis, casuïstiek en voorbeelden uit de praktijk leer je hoe jij aan de slag kunt met deze vorm van diagnostiek bij kinderen. 

 

Voorwaarde voor deelname aan deze training is dat u de Basistraining Therapeutisch Psychologisch Onderzoek heeft gevolgd.

Let op: deze training zal in het Engels gegeven gaan worden!

Data:       26 oktober 2023

Locatie:   training zal online via Zoom gegeven worden, Engelstalig 

Trainer:  Francesca Fantini 

Deelnameprijs: €375,- 

 

Er is accreditatie aangevraagd bij NIP, NIP/NVO, en FGzPT. 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren