Maatschappelijk café Medische Preventie

Op 7 december is het zover: Het Maatschappelijk Café Medische Preventie. De afgelopen editie over het vaccinatiebeleid in februari was een groot succes. We zetten daarom graag de dialoog voort.  

 

We zetten tijdens deze editie het onderwerp medische preventie centraal. Is preventie de sleutel tot verminderde zorgkosten? Welke knelpunten worden er ervaren bij innovatie in medische preventie? Hoe zorgen we voor passende waardering voor zorg die ziekte voorkomt? En is de zorg in Nederland voldoende ingericht op het voorkomen van ziekte?

We verwelkomen u graag voor deze bijeenkomst op 7 december in het Beeld & Geluid museum in Den Haag.

Verschillende sprekers zullen hun visie delen op de zorg-economische aspecten van medische preventie, waarna alle bezoekers uitgedaagd wordt om te stemmen met de voeten tijdens het Lagerhuisdebat. Kom op deze manier in gesprek met politici, beleidsmakers, artsen, wetenschappers, apothekers, uitvoerders en patiënten. Kunt u de personen aan de overkant overtuigen om aan uw kant te komen te staan? Tijdens het diner en netwerkborrel zal er de mogelijkheid zijn om de discussie voort te zetten en connecties te verstevigen.

Bent u erbij?

Het Maatschappelijk Café zal plaatsvinden op 7 december 2023 van 16:30 tot 20:30 uur in het Beeld & Geluid museum in Den Haag. Aanmelden is eenvoudig: u kunt zich registreren via deze link.

 

 

Benieuwd geworden naar de uitkomsten van afgelopen Maatschappelijk Café over het vaccinatiebeleid? Of wilt u zien hoe een Maatschappelijk Café eruitziet?  Via deze link kunt u de aftermovie bekijken.

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren