Save the Date

 

Op donderdag 18 april komen we samen voor onze eerste Landelijke dag van 2024. Het wordt weer een moment waarbij we elkaar inspireren en van elkaar leren.

 

Zijn jij, je team en andere betrokkenen erbij?

We nodigen jullie van harte uit voor onze bijeenkomst. Het precieze programma houden jullie nog even van ons tegoed, maar we kunnen al wel vast delen dat er weer inspirerende gasten zijn, er veel interactie is en dat we aan de slag gaan met interessante kennis- en leeroefeningen.

Wij vinden het belangrijk dat er vanuit alle gebieden mensen aanwezig zijn, juist om onze gezamenlijke droom meer kracht bij te kunnen zetten. We delen allemaal dezelfde droom van een grotere ervaren gezondheid voor iedereen. En om die droom waar te maken, is het nodig om buiten je eigen gebied verbinding te maken. Van elkaar leren en inzichten te delen. In buurthuizen en gemeentehuizen. Lokaal en landelijk. Het programma duurt van 10.00 tot 15.00 uur met aansluitend nog een moment om samen een drankje te drinken.

Belangrijke informatie
Het is belangrijk dat wij uiterlijk 22 maart weten wie er aanwezig zijn. En welke mensen jullie gebied vertegenwoordigen deze dag. We hopen altijd op de aanwezigheid van verschillende perspectieven uit het hele team en daarbuiten. Verspreid deze uitnodiging.

Je kan je aanmelden door het formulier op de aanmeldpagina in te vullen. Hierin in vragen we o.a. om je postadres, zodat je een fysieke uitnodiging kunt ontvangen. 

 

Praktisch

Donderdag 18 april
10.00-15.00 uur met aansluitend een borrel
De locatie wordt omgeving Utrecht, exacte locatie volgt

 


We hopen jullie allemaal dan te zien!

Het Samen Kansrijk en Gezond Team

 


 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren