Ja, ik meld mij aan 

Ouderinformatieavond ISW Sweelincklaan

Speciaal voor ouders

Wij nodigen u uit voor een informatieavond voor ouders op onze locatie. In de deelsessies zullen wij zoveel mogelijk vertellen over onze school en u inzicht geven, zodat u samen met uw kind de keuze voor een nieuwe school kunt maken op basis van deze informatie en de andere informatie die jullie op verschillende momenten en manieren kunnen verkrijgen.

Diverse onderwerpen

Tijdens de ouderinformatieavond komen de verschillende niveaus kader/mavo, mavo, mavo/havo en de montessoristroom mavo-havo-vwo natuurlijk aan de orde. Maar ook vertellen we meer over verschillende onderwerpen, zoals de begeleiding van leerlingen, I LOVE SWLN (wat maakt de SWLN nou eigenlijk bijzonder), niveaus, aanmelden/toelating en het introductieprogramma.

Deelsessies

De avond start om 19.00 uur en bestaat na de opening uit 3 rondes van 20 minuten. Voor deze avond maakt u bij de aanmelding een keuze uit de verschillende informatiesessies. Op basis van de aanmeldingen kijken wij hoe wij dit zo goed mogelijk kunnen organiseren.

18.45 – 19.00 uur – Inloop

19.00 – 19.30 uur – deelsessie 1

19.40 – 20.10 uur – deelsessie 2

20.20 – 20.50 uur – deelsessie 3.

Tijdens de sessies kunnen vragen gesteld worden en na afloop kunt u nog uw persoonlijke vragen stellen. Zo is het eigenlijk onmogelijk om na de avond nog met vragen te blijven zitten, fijn toch?!

Deelsessies

 • SWLN mavo (incl. kader/mavo en mavo/havo brugklas). 
  In deze sessie krijgt u informatie over de (dakpan) brugklassen en onze goede manier van werken in de reguliere mavo.
 • SWLN montessoristroom mavo-havo-vwo. 
  Na deze sessie weet u hoe de montessoristroom op SWLN eruit ziet en bijzonder maakt. 
 • Leerlingbegeleiding op SWLN. 
  Soms is er voor leerlingen wat extra nodig om succesvol te kunnen starten en werken op school. In deze sessie hoort u hoe we dat doen.
 • I love SWLN en SWLN+ 
  Waar staat dat eigenlijk voor? 
 • Aanmelding, toelating en introductie op SWLN. 
  Een nieuwe start is spannend en het is fijn om te weten hoe dat aangepakt wordt op SWLN.

Vragen?

Heeft u vragen waar u zeker een antwoord op wilt krijgen? Zet deze dan in het formulier, dan zorgen we dat deze beantwoord worden. 

Meer informatie

In de tussentijd kunt u terecht op de website speciaal voor groep 8 en op deze site om alvast een inkijkje te nemen in onze school.  

Wij zien u graag op woensdag 29 november 2023 bij ISW Sweelincklaan!

 

  Ja, ik meld mij aan 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren