Samen bouwen aan geluk

Ongetwijfeld wordt 2024 ook weer een interessant jaar. Met een nieuw kabinet met veel nieuwe plannen wellicht. Ondertussen gaat ons werk door: het zorgen voor zekerheid voor onze huurders, de zekerheid van een woning en van een goed thuis. Een goed thuis is de basis van ieders geluk. Een dak boven je hoofd is niet voor niets de eerste trede op de behoeftenpyramide van Maslov. Ook zijn er inzichten dat we in plaats van bouwen aan een bruto nationaal product veel meer hebben aan het bouwen aan een bruto nationaal geluk...

Tijdens deze Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 1 februari 2024 willen we u kennis laten maken met enkele van onze projecten in Waddinxveen en in het middagdeel gaan we samen de diepte in op verschillende aspecten van 'geluk'. In drie parallelsessies willen we met u van gedachten wisselen samen met enkele deskundigen. We sluiten af met een keynote van geluksprofessor Patrick van Hees.

Op deze website vindt u het programma, uitleg over de parallelsessies, de keynote spreker en de locaties. Hier kunt u zich aanmelden.

 

Wij zien u graag op 1 februari aanstaande in Boskoop!

Management Team Woonpartners Midden-Holland

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren