Aanmelden

OWee 2024

 

Wat leuk dat je in Delft gaat studeren! Via dit formulier kun je je inschrijven voor zowel de Delftse Ontvangstweek (OWee) als het Eerstejaarsweekend (EJW) van jouw studie. Het is ook mogelijk om je alleen voor de OWee of alleen voor het EJW op te geven, maar allebei is natuurlijk het leukst! Een betere start van je studententijd bestaat niet!

 

De OWee is van zondag 18 tot en met donderdag 22 augustus. De digitale (halve) dag van de OWee is op maandag 12 augustusTijdens de OWee zie je alles wat Delft je te bieden heeft op het gebied van studie, cultuur, sport en vrije tijd en kan je alle sport- en studentenverenigingen ontdekken. Ook leer je de stad en campus alvast kennen voordat de eerste colleges beginnen.

 

Als jij je via dit formulier inschrijft voor de OWee en je een bevestigingsmail hebt gekregen, ben je verzekerd van deelname.

 

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd mailen naar info@owee.nl en in dringende gevallen bellen naar 015-2786709.

 

Tot in de OWee!

 

Disclaimer beeldmateriaal

Tijdens de OWee wordt beeldmateriaal gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto's en video's in publicaties achteraf. Wij gebruiken dit met name voor de website en social  mediaplatforms. Mocht je het niet eens zijn met geplaatste foto's waar je in beeld te zien bent, is het mogelijk bezwaar te maken bij het OWee Bestuur middels een mail naar info@owee.nl en wordt het verwijderd.

Basisgegevens

Vul hieronder het adres in waar je alle post voor de OWee en het Eerstejaarsweekend wilt ontvangen.

Overige gegevens

Heb je andere allergieën/dieet eisen? Geef hieronder zo duidelijk mogelijk aan wat deze zijn. 

Helaas kunnen we niet overal rekening mee houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Tijdens de OWee zal er veel gelopen worden. Als je denkt dat er toch iets mogelijk is, neem dan contact op via info@owee.nl. Dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing en kijken of je alsnog kan deelnemen aan de fysieke OWee.

Tijdens de fysieke OWee heb je een fiets nodig. Het is van belang dat je zelf een fiets bij je hebt. In de bevestigingsmail van je inschrijving vind je een overzicht van hoe je aan een fiets kan komen. 

 

Aangezien er maar een beperkt aantal OV-fietsen beschikbaar is op station Delft, raden we je aan van te voren een eigen fiets te regelen die al in Delft staat. Dit zou bijvoorbeeld een fiets kunnen zijn die je van iemand uit de buurt leent, of alvast de fiets die je ook tijdens je studietijd in Delft gaat gebruiken.

Als je niet in staat bent om te fietsen tijdens de OWee vanwege een (lichamelijke) beperking, neem dan contact met ons op via info@owee.nl zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Studie

Voor masterstudenten aan de TU Delft bestaat een apart introductieprogramma, namelijk het Introduction programme (IP). Tijdens dit evenement maak je ook kennis met de campus en de stad, andere masterstudenten, de studiecultuur van de TU Delft en de academische vaardigheden die je nodig zult hebben tijdens je studie.


Het is wel toegestaan om als masterstudent mee te doen aan de OWee. Wees er echter wel van bewust dat de focus van de OWee ligt op aankomend studenten en scholieren, en dat het programma dus niet altijd aansluit bij de behoeften van ouderejaars studenten.

We raden tweedejaars studenten en ouder aan om zich aan te melden als mentor tijdens de OWee, we hebben jullie hulp namelijk hard nodig. In dat geval kan je zelf de OWee meemaken en ook nog eens een groep nieuwe studenten alles laten zien wat Delft te bieden heeft. 

Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te worden gebracht wanneer de inschrijvingen voor mentoren open gaan!

Indien je alsnog mee wilt doen met de OWee mag dat natuurlijk en kan je het formulier verder invullen. 

Als je een studie gaat volgen die bestaat uit een combinatie van twee of meerdere universiteiten en één van deze universiteiten is de TU Delft, dan mag je TU Delft invullen bij de volgende vraag. 

Deelname EJW
 

Vul je studie in om het inschrijvingsformulier hieronder te zien te krijgen.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Bouwkunde, D.B.S.G. Stylos.

De volgende vragen worden gesteld namens de Studievereniging van Electrical Engineering, de Electrotechnische Vereeniging.

De volgende vraag wordt gesteld namens de studievereniging van Industrieel Ontwerpen, ID.

De volgende vraag wordt gesteld namens de studievereniging van Klinische Technologie, Variscopic.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Aerospace Engineering, 'VSV Leonardo da Vinci'.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Maritieme Techniek, S.G. 'William Froude'.

The following questions are asked on behalf of the study association of Nanobiology, 'S.V.N.B. Hooke'.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Technische Wiskunde en Technsche Informatica, W.I.S.V. "Christiaan Huygens"

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Technische Natuurkunde, de Vereniging voor Technische Physica.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Werktuigbouwkunde, 'Gezelschap Leeghwater'.

De volgende vragen worden gesteld namens de studievereniging van Technische Bedrijfskunde, 'Bedrijfskundig Genootschap'

Neem je favo fles drank mee!

De volgende vragen worden gesteld namens het bestuur van studievereniging van de groene studies, FMC.

De volgende vraag wordt gesteld namens het bestuur van studievereniging van de technische studies, Sipke Wynia.

Deelname OWee

De OWee 2024 bestaat uit een aantal programmaonderdelen, deze worden hieronder toegelicht:


OWee App
Wanneer je je inschrijft als deelnemer voor de OWee, krijg je toegang tot de OWee App. Hier kun je tijdens de zomervakantie al van alles ontdekken over het Delftse studentenleven, in de vorm van filmpjes, interviews en nog veel meer! Tijdens de OWee kan je hier ook je gepersonaliseerde schema terugvinden.

 

Digitale (halve) dag
Deze dag vindt online plaats op maandag 12 augustus. Op deze dag zullen meerdere genodigden een praatje geven, gevolgd door een aantal leuke online evenementen. Zo zal er bijvoorbeeld van alles verteld worden over de verenigingen van Delft, komen er studentenverhalen naar boven en krijg je al een voorproefje van de studententips die je eerste jaar makkelijker maken!

 

OWee

Van zondag 18 t/m donderdag 22 augustus vindt de fysieke OWee plaats. De week zit bomvol gezellige activiteiten om alle aspecten van het studentenleven te leren kennen, vrienden te maken en je weg te leren in deze mooie stad! Elke dag zijn er evenementen waardoor je aan het einde van de week helemaal klaar bent om jouw eigen frequentie te vinden! 


Inschrijfkosten
De inschrijfkosten voor de OWee bedragen €98,50. Ontbijt, lunch, avondeten en 5 dagen aan activiteiten zitten inbegrepen in deze prijs. Tijdens de evenementen kunnen er ook consumpties genuttigd worden, hiervoor zal er alleen gepind kunnen worden.

Overnachtingen

Tijdens de OWee worden er slaapplekken in Delft aangeboden. Zo kun je kiezen om in een studentenhuis te verblijven: Een Sleep-Inn huis! Blijven slapen in studentenhuizen zorgt ervoor dat je ook al oudere studenten uit Delft leert kennen en zo ervaar je meteen hoe het is om in een studentenhuis te wonen!

 

Mocht je het niet fijn vinden om in een studentenhuis te blijven slapen dan bieden wij ook slaapzalen aan waar je kan overnachten tijdens de OWee. Dit zijn gemengde slaapzalen, wel met gescheiden sanitaire voorzieningen. Je voorkeur kan je hieronder aangeven. 

 

Geef het nu aan als je nog een slaapplek nodig hebt voor de OWee, het lukt vaak niet om dit zelf te regelen tijdens de OWee. Als je al een slaapplek in Delft hebt is dit natuurlijk niet nodig.

Er is maar een beperkt aantal slaapplekken beschikbaar. Mocht je toch zelf een slaapplek regelen of al een huis gevonden hebben en dus de OWee slaapplek niet meer nodig hebben, annuleer dan je OWee slaapplek! Dit doe je door te mailen naar info@owee.nl. Zo krijg je het geld gedeeltelijk terug en zorg je ervoor dat iemand anders jouw plek kan krijgen. 

Je hebt aangegeven dat je geen gebruik wilt maken van de door de OWee aangeboden slaapplekken. Wees je er van bewust dat het je eigen verantwoordelijkheid is om een slaapplek te regelen, dit kan niet meer door de OWee worden opgepakt.

Op deze manier kunnen zij met jou in contact komen als je het huis niet kan vinden. Met deze gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan.

Ten slotte

Om helemaal voorbereid te beginnen met het studentenleven vind je hieronder wat handige voorbeelden!

**Mocht deelname aan de OWee financiële problemen opleveren, dan willen we je vragen contact met ons op te nemen via een mailtje naar info@owee.nl.

€ 2,50
€ 98,50

Totaal: € 101,00

DIT IS EEN VERBORGEN STUK TEKST

KOPIEER MIJ