5 juni 2018

St. Ignatius Gymnasium, Amsterdam

Het programma start rond 14:00 uur en wordt rond 18:00 afgesloten met een maaltijd.
 
Wil je met een groep van je school komen die groter is dan 10 personen, neem dan even contact op met Leerling 2020 via leerling2020@schoolinfo.nl

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnne we je koppelen aan de juiste school.

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit het ministerie van OCW kunnen wij deelnemers de werkconferentie kosteloos aanbieden. Aan de werkconferentie zijn echter wel kosten verbonden. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af via de link in je bevestigingsmail zodat een andere docent gebruik kan maken van jouw plek.

Alle persoonlijke informatie wordt opgeslagen met als doel het informeren over deze bijeenkomst en het informeren over toekomstige evenementen. Deze informatie wordt niet verstrekt aan derden buiten onze organisatie. Met het verzenden van je aanmelding ga je akkoord met het gebruik van beeldmateriaal van de werkconferentie door Schoolinfo voor publicitaire doeleinden. 

Leerling 2020 wordt uitgevoerd door Schoolinfo in opdracht van de VO-raad.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren