9 oktober 2018

Praktijkschool Apeldoorn

De inloop is om13:00 uur en het programma wordt rond 18:00 afgesloten met een maaltijd.
 
Wil je met een groep van je school komen die groter is dan 10 personen, neem dan even contact op met Leerling 2020 via leerling2020@schoolinfo.nl
 
Bekijk hier de omschrijvingen van de workshops.

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.

Schoolinfo informeert je graag over ontwikkelingen in het onderwijs, de projecten van Schoolinfo en evenementen die wij organiseren in het kader van scholing van VO docenten. Wil je op de hoogte gehouden worden door Schoolinfo?

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.

Omdat het project Leerling 2020 gesubsidieerd wordt vanuit het ministerie van OCW kunnen wij deelnemers de werkconferentie kosteloos aanbieden. Aan de werkconferentie zijn echter wel kosten verbonden. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af via de link in je bevestigingsmail zodat een andere docent gebruik kan maken van jouw plek.

Leerling 2020 wordt uitgevoerd door Schoolinfo in opdracht van de VO-raad.

Jammer dat je niet aanwezig kunt zijn bij de werkconferentie. In ieder geval bedankt voor je afmelding. Om onze werkconferenties te verbeteren horen we graag van je waarom je niet aanwezig kunt zijn.

congresregistratie
 congresregistratie